Cikiznek a fiú osztálytársaim. Mit tegyek?
Én egy 12,5 éves 153 cm magas 47 kg súlyú lány vagyok. Szóval (nem nagyképűségből, csak már sokan mondták,) az osztályban lányok közül nekem van a legjobb alakom, nem is vagyok duci, de sovány se. És hát... a cicim is (szerintem) elég nagy (75A) és azt hiszik a fiúk hogy kitömöm. A barátnőim védenek, hogy nem-nem tömöm ki, de nem hiszik el. amúgy egy roma gyerek találta ki pénteken. 1-2 fiú már bement tesin az öltözőbe, hogy megnézzék hogy ki tömi ki. És nagyon zavar. Tudom, hogy szánalmasnak tűnök, és szerintem valakinek ez úgy esik le, hogy nagyképű vagyok. :( De tényleg nagyon zavar, és 12 évesen nemnagyon akarok levetkőzni előttük és mutogatni hogy nézd nincs is kitömve! Tudom azt is hogy sokan azt válaszolnátok hogy haggyam őket a francba, de én ezt nem tudom csak úgy nem észrevenni. Mivel válaszoljak rá? Mondták a fiúk hogy ha nincs kitömve akkor bizonyítsam be, mutassam meg. Én meg kérdeztem (reménykedve hogy a válasz nem lesz) Miért kíváncsi vagy a mellemre? a válasz: igen...Lehet az is hogy a fiúk abban a korban vannak amikor érdekli őket ez a dolog? A többi lány osztály társamnak(aki norm alkatú) mind 65A-s meg 65B-s melltartó kell. (Bocsi ha zavaros lett a szöveg :( )
Szóval ha mégegyszer kérdi valaki hogy kitömöm-e akkor mit válaszoljak?:(( Köszi valászt :)(Lécci ne oltogassatok :( )
Annyit tudok mondani, hogy tényleg ne foglalkozz velük! ha legközelebb is azt akarják, mutasd meg nekik, erre csak annyit mondj: nem fogok lesüllyedni erre a szintre, hogy rajtam éljétek ki a szexuális vágyaitokat! :)
ezzel le is rázod őket, és még vagányan vissza is vágsz!:) Eszedbe se jusson megmutatni a melled!
Jajj Bocsi. Azt a 65b-t nem tudom hogy miért írtam oda :S azt akartam írni hogy a többi lánynak 65a-s kell. Sztem siettem és nem olvastam át. Amúgy nemtudom h mi a bajom, mert az én méretemet is elírtam. 70b. :S Bocsi.
Mondtátok azt a gatyásat. Na azt megkérdem majd :D Kedden megyek suliba (hnap az iskolában szünet lesz)kedden leírom hogy mi volt :) És köszi a válaszokat :)
Kedves Kérdező!
Nagyon egyszerű a megoldás: ha legközelebb beszól Neked a nem idén barnult iskolatársaid, úgy kell tenned, mintha nem is hallanád meg, amit mondanak! :) Ne foglalkozz velük, ne reagálj semmit a csúfolódásokra! Ha látják, hogy Te lesz*rod őket és nem figyelsz rájuk, előbb-utóbb abbahagyják és találnak maguknak más témát, amin csámcsoghatnak.
26/L
Kis taknyosak még azt sem tudják mire való az a valami ami a
gatyájukba. 12 évesen még nem ilyenekkel kéne foglalkozniuk. Ahogy neked sem. Egyszerűen hagyd rájuk és kész ha meg nem hagynak békén szolj egy tanárnak.
Mond nekik ezt:
Nekem nincs szükségem arra,hogy kitömjem a melltartóm,de ti igazán kitömhetitek a sexi tangátokat,mert pont olyan üres alul,mint felül az agyatok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!