Ez ellen mit csináljak?
A lényeg, hogy egy 16 éves lány vagyok.
Általánosban olyan hatodikig volt önbizalmam, nagyon szerettek, egyszerűen amíg "gyerek" voltam, nem törődve semmivel a tanuláson kívül. Aztán onnantól megváltozott valami. Egyre jobban kezdtem magam rondának látni, a környezetemben is volt pár negatív visszajelzés, és visszahúzódó csendes leány lettem..
Új iskolába kerültem, ahol megpróbáltam jófej aranyos kedves lenni, ez mind sikerült. Viszont az önbizalmam a béka popója alatt...Egyszerűen lealacsonyítom magam, nem merek egyes emberekkel beszélni, ha egyedül vagyok nem merek pl egy tanárt megkeresni, stb...egyszerűen nagyon...
És enm tudom, hogy növeljem. A környezetemből nem kapok visszajelzéseket, hogy szép vagyok, stb...Úgy érzem, hogy magamat viszem le, és ez is kihat a dolgokra....Mit tudok tenni? Mert amint megpróbálnám, valami egyből a nullára viszi.
Tudom, vannak olyanok, hogy mondogassam magamba, meg keressem a jót, a jó tulajdonságaimmal tisztában vagyok, de akkor is nulla az önbizalmam.
Kérklek, segítsetek mit tehetnék.
Előre is köszönöm a válaszaitokat. Üdv.
hasonló helyzetbe vagyunk
probálj meg arra godolni hogy attol hogy nem te vagy a legmenőbb stb. az emberek ugyanugy szeretnek és nem a külső alapján itélnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!