Árthat ha sokáig húzom, halasztom?
Figyelt kérdés
Általában 22.30-kor szoktam lefeküdni és csak akkor vagyok kipihent, ha nincs első óránk. Angol alatt félig nyitott, félig csukott szemmel szoktam aludni. Nem szoktam gépezni, egyedül a Barátok közt c. sorozatot nézem, ami pár órával van később, mint a Dong yi, után pedig A Silla királyság ékkövét a tévében. Rendszerint az tart ébren, habár már láttam egyszer elejétől a végéig. Viszont NAGYON sokat tudok tanulni belőle, ezért szeretem.2011. máj. 13. 16:51
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de ezek szerint akkor hamarabb kellene lefeküdnöd. Ami késő van vedd fel videora, és majd hétvégén bepótlod.
3/3 anonim válasza:
Az alváshiány árthat a szervezetnek. fáradtság, kimerültség, idegesség-->stressz. Mellesleg mennyit szoktál aludni? 10-14 év 8-9 óra, utána elég 7 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!