Utálom a gyerekeket ez normalis?
MÉG TE IS GYEREK VAGY!!!
Az agyszinteden ez meg is látszik.
Az még egy dolog lenne, hogy nem szereted a gyerekeket, mert nem muszáj azt, de hogy ekkor parasztot, mint te még régen hordott hátán a föld.
A feltűnési viszketegségedről ne is beszéljünk, mert ez annyira nyilvánvaló, mint hogy én itt vagyok.
Szívből kívánom, hogy adjon neked a sors olyan csapás, ami miatt talán szorul beléd egy kis emberiség!!!!
16/L
én se rajongok a gyerekekért ált.suliba én is löktem őket arrébb ha útban voltak meg ilyenek,de azért egy kettő főleg családban aranyos a szememben, de nem leszek soha olyan h ott egy gyerek jaj de édes....-.-
te is így vagy jó ahogy vagy sztem a barátaid ezt is szeretik benned
24 éves vagyok, és baromira idegesítenek a gyereket! Nem tehetek róla, ez van!
- Nem szeretem őket, mert betegesen önzőek, azt hiszik ők a világuniverzum közepe, és a hisztijükkel mindent megkaphatnak.
- Nem szeretem őket, mert primitívek. Igen, tudom, hogy senki nem érettségivel jön ki az anyjából, de ettől még taszít a sötétségük, és a fárasztóan hülye, triviális kérdéseik.
- Nem szeretem őket, mert hangosak, rendetlenek, taknyosak, nyálasak, stb. Baromira felhergel az antiszociális viselkedésük.
- Nem szeretem őket, mert sötét szexuális komplexusokkal küzdenek (pl. Ödipusz-komplexus). De a kis szerencsétlenek ez maguk előtt sem vállalják fel, hanem a másik nemre vetítik ki a saját szorongásaik (fiú-lány ellentét).
- Nem szeretem őket, mert bambák és esetlenek(pláne a maiak).
- Nem szeretem őket, mert öntudatlan, javarészt az ösztöneik által uralt lények.
- Nem szeretem őket, mert ha akad köztük egy koraérett, értelmes, csendes, jó gyermek, aki nem az ő sötét szintjükön van, az ellen egyszerre fognak össze, hogy kicsinálják.
Hát dióhéjban ennyit! Szép napot! :)) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!