Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Utálom a gyerekeket ez normalis?

Utálom a gyerekeket ez normalis?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Es az a helyzet hogy ki nem álhatom a gyerekeket.Igazábol ha mutatnak TV-ben pl egy hibás gyereket rohogok .De ha latok a TV-ben egy kobor kutyat vagy más kinzott állatot bogni szoktam.Ez normális?
2011. máj. 9. 22:50
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
92%

MÉG TE IS GYEREK VAGY!!!

Az agyszinteden ez meg is látszik.

Az még egy dolog lenne, hogy nem szereted a gyerekeket, mert nem muszáj azt, de hogy ekkor parasztot, mint te még régen hordott hátán a föld.

A feltűnési viszketegségedről ne is beszéljünk, mert ez annyira nyilvánvaló, mint hogy én itt vagyok.

Szívből kívánom, hogy adjon neked a sors olyan csapás, ami miatt talán szorul beléd egy kis emberiség!!!!

16/L

2011. máj. 13. 16:56
 52/60 anonim ***** válasza:
14%

én se rajongok a gyerekekért ált.suliba én is löktem őket arrébb ha útban voltak meg ilyenek,de azért egy kettő főleg családban aranyos a szememben, de nem leszek soha olyan h ott egy gyerek jaj de édes....-.-

te is így vagy jó ahogy vagy sztem a barátaid ezt is szeretik benned

2011. máj. 14. 22:05
 53/60 A kérdező kommentje:
vegre aki megert
2011. máj. 14. 22:32
 54/60 anonim válasza:
55%
Te vagy a hibás b@zdmeg, egy tróger, fasztarisznya, gennyláda p.csa vagy, tiszta szívből kívánom, hogy ha egyszer gyereked lesz, egy süket, vak gyereked szülessen, és majd röhöghetsz rajta jó sokat :) B@szódj meg, ez nagyon nem normális, szóval ne is pátyolgassa a többi kommentelő...
2011. máj. 15. 22:30
 55/60 anonim ***** válasza:
89%
Én sem nagyon szeretem a kisgyerekeket, ahogy szaladgálnak kiabálnak utálom. De egy beteg gyereket azért mégsem illene kinevetni, mert gondolj bele, mi lenne ha a helyében lennél, gondolj bele milyen érzés az mikor kinevetnek és lenéznek.
2011. máj. 23. 18:30
 56/60 anonim válasza:
23%
Én csak ezeket az úgymond középkorú gyerekeket útlom..Én is gyerek vok de ezeket a 6-7-8 éveseket nem szeretem annyira..(Am azért mert lökdösődnek meg minden szar..).....
2011. jún. 18. 12:46
 57/60 anonim válasza:
Ti is értelmesek lehettek ha egy 14éves lánnyal leáltok veszekedni meg oltogatjátok. A szülőket kell okolni,ők nevelték,ők tették ilyenné.. Hozzájuk menjetek panaszkodni. Ami a kérdezőt illeti, megnyugtatlak énis utálom a kölyköket,de kinevetni ha beteg,azért azt sosem tudnám megtenni.. Te se tedd,felesleges... És ha lehet tényleg menj el pszichológushoz vagy pszichiáterhez,hátha tudna segíteni. :) 18/L
2013. okt. 3. 18:48
 58/60 anonim válasza:
35%
Tipikus pszichopata. Te nem is akarod utálni, és kinevetni a gyerekeket, de nem tehetsz ellene semmit, mint sok egyéb kényszeres viselkedésed ellen sem. Viszont elgondolkodtató, hogy ilyen fiatalon ennyire erősek a tünetek. Ilyen gyors előrehaladással még a felnőttkor előtt vagy öngyilkosság, vagy gyilkosság :(
2013. okt. 8. 21:40
 59/60 anonim ***** válasza:
43%

24 éves vagyok, és baromira idegesítenek a gyereket! Nem tehetek róla, ez van!

- Nem szeretem őket, mert betegesen önzőek, azt hiszik ők a világuniverzum közepe, és a hisztijükkel mindent megkaphatnak.

- Nem szeretem őket, mert primitívek. Igen, tudom, hogy senki nem érettségivel jön ki az anyjából, de ettől még taszít a sötétségük, és a fárasztóan hülye, triviális kérdéseik.

- Nem szeretem őket, mert hangosak, rendetlenek, taknyosak, nyálasak, stb. Baromira felhergel az antiszociális viselkedésük.

- Nem szeretem őket, mert sötét szexuális komplexusokkal küzdenek (pl. Ödipusz-komplexus). De a kis szerencsétlenek ez maguk előtt sem vállalják fel, hanem a másik nemre vetítik ki a saját szorongásaik (fiú-lány ellentét).

- Nem szeretem őket, mert bambák és esetlenek(pláne a maiak).

- Nem szeretem őket, mert öntudatlan, javarészt az ösztöneik által uralt lények.

- Nem szeretem őket, mert ha akad köztük egy koraérett, értelmes, csendes, jó gyermek, aki nem az ő sötét szintjükön van, az ellen egyszerre fognak össze, hogy kicsinálják.

Hát dióhéjban ennyit! Szép napot! :)) 24/L

2013. okt. 23. 17:24
 60/60 anonim válasza:
0%
Nah csak megtalàltam ezt a kérdést 3 év után(remélem kérdezö azóta megváltoztàl)utolsó vàlaszoló,van amiben egyetértek veled,de ezek szerint ha visszagondolsz a gyerekkorodra utálod magad.Én sem különösebben kedvelem a gyerekeket,na de ilyet nem mondok róluk,hiszen én is voltam olyan...
2014. febr. 18. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!