Utálom a gyerekeket ez normalis?
Én gondoltam, hogy lány vagy.
Nem írtad konkrétan kik szeretnek, de normális ember, család, társadalom, elfogadja az ilyen "hibás" sérült embereket, mint te vagy. Pedig nem lehet nekik könnyű egy ilyen borzalmasan retardált embert elfogadni.
Végy példát róluk és te is fogadj el másokat. Mert látod, saját példádon, lehetséges.
Holott volt itt hozzászóló, aki szimplán pofán csapna, mondjuk az én gyerekem is egyszer nevetne egy "hibás" emberen és lökne arrébb egy nálánál gyengébbet.
De a te környezeted csak mosolyog rajtad, lehet ők teszik ezt helyesen. Így kell bánni egy szellemi fogyatékossal.
Bár szerencsére az én gyerekeim értelmesek. Sajnálom a szüleidet, nem lehetett könnyű elfogadni és megszeretni egy ilyen "hibást", mint te. Gratulálok nekik.
Az normális, hogy nem szereted a gyerekeket, az egy dolog, senki sem szeretheti ugyanazt.
De a viselkedésed, már nem normális...Lehet, hogy te a "hibás" gyerekeken nevetsz (akik csak úgy megsúgom fogyatékosak és nem tárgyak), de a legtöbb ember olyanokon röhög hangosan, mint amilyen te vagy...
Amúgy a viselkedéseden is látszik, hogy nem vagy különb egy gyereknél, vagy ahogy te mondanád, egy korcsnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!