Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy unom...

Miért van az, hogy unom kicsit a hétköznapjaimat?

Figyelt kérdés

Idén járok második éve az új sulimba, de már unom. Mármint szeretem meg minden, de úgy érzem jó lenne már valami kicsit új. Legközelebb 8-ikban váltok. Ez normális vagy nekem kell csak a változatosság?

13L (6-ik)

2011. máj. 9. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Én is második éve járok az új sulimba és én is 13/L avgyok :D Én is unom a hétköznapokat xD Olyan unalmasak ..óra-szünet óra-szünet ezek után haza menetel és én be pattanok a gép elé és közben megírom a házimat(esetleg tanulok) utána fürdök meg tv-zek és alszok.. :/ UNALMAS!! :(
2011. máj. 9. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Pedig jobb ha hozzászoktok mert erről szól az élet és pár év múlva már sokszor munka után gépezni sem lesz időtök vagy energiátok.. Ha már most unjátok a hétköznapokat mi lesz később?!
2011. máj. 9. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt, se szeretem, hogy már nem olyan felfedezni való az egész. Ismerem az épületeket, az embereket, a tantárgyakat...És már nem csinálhatok semmit felelőtlenül, mert megvan az "imidzs" amihez ugye kell magát az embernek tartania:P
2011. máj. 9. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nagy gépezős, inkább zenélek, rajzolok, barátaimmal vagyok a szabadidőmben, ha van. Meg egyszerűen nem látom értelmét.
2011. máj. 9. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
énis így voltam, untam az embereket, a sulit, mindent. ahogy ezt elmondtam midnenkinek, most programokat kell áthelyeznek áttennem váltanom stb.
2011. máj. 9. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:

em rossz a változás,de...

inkább menj el havonta 3x moziba,

nézegelődni

,szerkessz a szobádra egy táblát

,szabályokat a szobádhoz:),

ömm pakolgass,

sétálj,

ha van házikedvenced és lehet vele játszani,akkor azt,

menny el pizzázni,

tanulj,netezz,

olvass akár ujságot

süss,főzz vmit,könnyű-puding,kokuszgolyo,muffin

tvzz

filmezz -rengeteg jo film van

nézz vicces képeket

vagy régi családi fotokat

szerkessz képet,vagy csak készits pár ujat

én pl egyik nap tök jol elvoltam egy csokikrémmel xd

nemtudom,annyi mindent lehet csinálni. nem kell rögtön váltogatni a sulit.és is unom,viszont ha csak a mindennapjaidba hozol egy kis életet,már nem unod a megszokhato dolgokat.

remélem igy értetted.

+ én kb évente át akarom rendezni szobám mert unom:D;)

2011. máj. 10. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Magamra főzök, tehát ez nem nagy újdonság:D Meg én is kb. havonta tologatom a bútorokat...majd kitalálom, köszi a tippeket:)
2011. máj. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!