F. O. N. T. O. S.! Mit kaphatok ezért?
Ma egyik órán elvették a telefonomat ( kb.20.x-ra)és amíg nem figyelt a tanár elloptuk az asztalról,de észrevette és a barátnőm táskájába raktam addig,kifelé mindenkit átkutattak,de nem találták meg .. rá 2 órára jön be az ofő a terembe ,hogy kihívja a rendőrséget,ha nem kerül elő.Mindenki akinek köze volt hozzá bevallotta és megkaptuk az érte járó intőt.(a telefont az ofő elvette,majd a szülőknek kell bemenni érte.) Egész véletlenül pont ma lesz szülői értekezlet , ahol gondolom visszaadják a telefonomat és részletesen kitálalnak anyáméknak ,, mire számítsak ?
A kérdést azért tettem fel , mert mellékesen megjegyzem,hogy ezen a héten van a városunkba egy fesztivál ahova már pár embernek megígértem ,hogy ott leszek ,kezdve ma , mert azt még megtudom oldani , de hogyha anyám ma beszél az ofővel akkor a hét többi napján is elmehetek , vagy ilyenre ne számítsak ? és ezen kívül még lehet valami egy ilyen húzásért , pl.: szobafogság vagy hasonló ?
14l
Jajj csak a a kritikák...
Ja és mit kutatnak át rajtatok?mijen jogon???
ja és bevetted hogy kihívják a rendörséget???
Sőt nekem ki kellet vinni az ellenörzőm és komolyan elfelejtett beirást adni a tanár mert "véletlen becsuszott" a könyvembe. ja ás a csengetés után mindig kisurranok a tanár háta mögött. és a közlemyénkor csak egy gyerek hiányzik.
NO COMENT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!