Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » F. O. N. T. O. S.! Mit kaphato...

F. O. N. T. O. S.! Mit kaphatok ezért?

Figyelt kérdés

Ma egyik órán elvették a telefonomat ( kb.20.x-ra)és amíg nem figyelt a tanár elloptuk az asztalról,de észrevette és a barátnőm táskájába raktam addig,kifelé mindenkit átkutattak,de nem találták meg .. rá 2 órára jön be az ofő a terembe ,hogy kihívja a rendőrséget,ha nem kerül elő.Mindenki akinek köze volt hozzá bevallotta és megkaptuk az érte járó intőt.(a telefont az ofő elvette,majd a szülőknek kell bemenni érte.) Egész véletlenül pont ma lesz szülői értekezlet , ahol gondolom visszaadják a telefonomat és részletesen kitálalnak anyáméknak ,, mire számítsak ?

A kérdést azért tettem fel , mert mellékesen megjegyzem,hogy ezen a héten van a városunkba egy fesztivál ahova már pár embernek megígértem ,hogy ott leszek ,kezdve ma , mert azt még megtudom oldani , de hogyha anyám ma beszél az ofővel akkor a hét többi napján is elmehetek , vagy ilyenre ne számítsak ? és ezen kívül még lehet valami egy ilyen húzásért , pl.: szobafogság vagy hasonló ?

14l

2011. máj. 9. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megkapod a büntetésed tanulsz belőle remélhetőleg és ennyi. Szerintem a bulit most el felejtheted nem hiszem hogy ezek után elleszel engedve. A hibákat azért kövessük el hogy a következményeikből tanulni tudjunk és többé ne tegyünk olyat amit nem kéne. Oh még rengeteg hibát fogsz elkövetni a lényeg hogy tanulj belőle.
2011. máj. 10. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
De milyen lopás? Miről beszéltek, az az Ő telefonja, ha visszaveszi akkor nem lopja el, mert eleve az övé.
2011. máj. 10. 22:34
 13/17 Krisz1998 ***** válasza:
44%

Jajj csak a a kritikák...

Ja és mit kutatnak át rajtatok?mijen jogon???

ja és bevetted hogy kihívják a rendörséget???

Sőt nekem ki kellet vinni az ellenörzőm és komolyan elfelejtett beirást adni a tanár mert "véletlen becsuszott" a könyvembe. ja ás a csengetés után mindig kisurranok a tanár háta mögött. és a közlemyénkor csak egy gyerek hiányzik.

NO COMENT!!!

2011. máj. 11. 01:06
 14/17 Krisz1998 ***** válasza:
jo igaz ez csak ellenörző...
2011. máj. 11. 01:08
 15/17 anonim ***** válasza:
mi ez a rugalmatlanság!!! írják itt a 20onévesek, hogy ilyen büntetés, meg olyan büntetés, stb... ez semmi bakker!! jobb mintha a gyereked lóg a suliból, drogozik, piál, cigizik, hazudozik,stb... azt se tudjátok, mért vették el!! lehet hogy elfelejtette lehalkítani, és sms jött, vagy hívta valaki. A mi osztályunkba 2 matekcsoport van, és azzal szórakozik vki a másik csoportból, h a mi csoportunkból vkit hívogat matekon. hiába halkítja le, rezeg, és az hallatszik. mondjuk ez a visszavevés dolog téll nem volt szép, de ebben sincs annyi... ha bocsánatot kérsz anyudtól, tuti megbocsát... ha nem olyan merev sz@r mint itt egyesek. Mért kell egyből azt gondolni hogy lóg? itt mindenkinek van egy hozzáállása, hogy ha az én gyerekem lennél így meg úgy megbüntetnélek.. minden ilyesmi kérdésre ezt írják. van ahol jogosan, de kérlek!! azért ebben nincs ennyi!!!
2011. máj. 28. 02:15
 16/17 anonim ***** válasza:
amúgy szeretnék valamit mondani neked, jó lenne ha írnál privit! Én nem tudok, mert neked nincs engedélyezve
2011. máj. 28. 02:16
 17/17 anonim ***** válasza:
ja, és 14/L
2011. máj. 28. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!