F. O. N. T. O. S.! Mit kaphatok ezért?
Ma egyik órán elvették a telefonomat ( kb.20.x-ra)és amíg nem figyelt a tanár elloptuk az asztalról,de észrevette és a barátnőm táskájába raktam addig,kifelé mindenkit átkutattak,de nem találták meg .. rá 2 órára jön be az ofő a terembe ,hogy kihívja a rendőrséget,ha nem kerül elő.Mindenki akinek köze volt hozzá bevallotta és megkaptuk az érte járó intőt.(a telefont az ofő elvette,majd a szülőknek kell bemenni érte.) Egész véletlenül pont ma lesz szülői értekezlet , ahol gondolom visszaadják a telefonomat és részletesen kitálalnak anyáméknak ,, mire számítsak ?
A kérdést azért tettem fel , mert mellékesen megjegyzem,hogy ezen a héten van a városunkba egy fesztivál ahova már pár embernek megígértem ,hogy ott leszek ,kezdve ma , mert azt még megtudom oldani , de hogyha anyám ma beszél az ofővel akkor a hét többi napján is elmehetek , vagy ilyenre ne számítsak ? és ezen kívül még lehet valami egy ilyen húzásért , pl.: szobafogság vagy hasonló ?
14l
Én azt nem értem az egészben, hogy miért vagy délben otthon 14 éves korodban? Még a suliból is lógsz? 8-ikban tovább tart a tanítás!!
Az én lányom is 14 éves, tutira megbüntetném, és nem mehetne semmilyen buliba egy darabig. Pláne ha még lóg is! Húúú!
Ha már 19x elvették a suliban a telód,és mégis 20x-ra is azzal foglalkozol az órán,sőt még el is veszed a tanári asztalról,én biza az anyád helyében nem,hogy nem engednélek el a hétvégi bulira,de elgondolkodnék valami "megrázóbb" büntetésen is.
Pedig nem is vagyok szigorú szülő,sőt kimondottan jó fej anya vagyok,de az értetlenséget,meg a szemtelenséget kifejezetten útálom....
Sztem nem mész te sehova se ahova megígérted már pár embernek,hogy tuti ott leszel.....
Két dolog:
1.) Nem, hogy rendszeresen, hanem soha nem figyelsz órán, ha 20x elvették már azt a telefont. Aztán, ha ez nem lenne elég, lopsz is. Aztán, ha még ez sem lenne elég, egy barátnőd( bár ez túlzás, ha ezt megteszed vele), belekevered a lopásba. Aztán büntetést kapsz, és még ezek után szeretnél elmenni szórakozni???
2.) Ha az én lányom lennél a második telefon elvételig sem jutsz el, mert az első után nem lenne nálad telefon. Amúgy sem értem, hogy egy 14 évesnek minek mobil, amikor vagy a szüleivel, vagy a barátaival beszélgetne rajta, és azok amúgy is jelen vannak. Szóval, mivel idáig eljutottál, gondolom anyád nem olyan, mint én, és ez a baromi mázlid. Én még azt is el tudom képzelni ezek után, hogy bulival töltöd a heted.
Bár teljesen feleslegesen írom ezt ide le, de azért megteszem, hátha mégis: gondolkodj el rajta, hogy hová vezet a viselkedésed, mert egyáltalán nem normális, ahogy élsz. Még ha gyakran ismétlődik is, attól még nem normális!
L27
De mi az,hogy elloptad?Arra nem gondoltál,hogy szimplán bocsánatot kérsz a tanárodtól az óra zavarásáért és utána vissza kéred tőle szépen a telefonodat?Meg egyébként is mi lett volna akkor,ha csak anyuédnak adja vissza?Azért arra nem gondoltál,hogy a lopás nagyobb bűn egy órai rendetlenkedésnél?Mindenképpen szigorú büntetésre számíthatsz!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!