Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » F. O. N. T. O. S.! Mit kaphato...

F. O. N. T. O. S.! Mit kaphatok ezért?

Figyelt kérdés

Ma egyik órán elvették a telefonomat ( kb.20.x-ra)és amíg nem figyelt a tanár elloptuk az asztalról,de észrevette és a barátnőm táskájába raktam addig,kifelé mindenkit átkutattak,de nem találták meg .. rá 2 órára jön be az ofő a terembe ,hogy kihívja a rendőrséget,ha nem kerül elő.Mindenki akinek köze volt hozzá bevallotta és megkaptuk az érte járó intőt.(a telefont az ofő elvette,majd a szülőknek kell bemenni érte.) Egész véletlenül pont ma lesz szülői értekezlet , ahol gondolom visszaadják a telefonomat és részletesen kitálalnak anyáméknak ,, mire számítsak ?

A kérdést azért tettem fel , mert mellékesen megjegyzem,hogy ezen a héten van a városunkba egy fesztivál ahova már pár embernek megígértem ,hogy ott leszek ,kezdve ma , mert azt még megtudom oldani , de hogyha anyám ma beszél az ofővel akkor a hét többi napján is elmehetek , vagy ilyenre ne számítsak ? és ezen kívül még lehet valami egy ilyen húzásért , pl.: szobafogság vagy hasonló ?

14l

2011. máj. 9. 12:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Honnan tudjuk innen a gép másik oldaláról, hogy anyád mennyire szigorú Veled? Lehet, hogy 2 hónapig ki sem teheted a lábad a lakásból, csak az iskoláig és haza, de lehet, hogy röhög egy nagyot és nem foglalkozik vele.
2011. máj. 9. 12:14
 2/17 anonim ***** válasza:
14%

Én azt nem értem az egészben, hogy miért vagy délben otthon 14 éves korodban? Még a suliból is lógsz? 8-ikban tovább tart a tanítás!!

Az én lányom is 14 éves, tutira megbüntetném, és nem mehetne semmilyen buliba egy darabig. Pláne ha még lóg is! Húúú!

2011. máj. 9. 12:19
 3/17 A kérdező kommentje:
4 órám volt
2011. máj. 9. 12:20
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha már 19x elvették a suliban a telód,és mégis 20x-ra is azzal foglalkozol az órán,sőt még el is veszed a tanári asztalról,én biza az anyád helyében nem,hogy nem engednélek el a hétvégi bulira,de elgondolkodnék valami "megrázóbb" büntetésen is.

Pedig nem is vagyok szigorú szülő,sőt kimondottan jó fej anya vagyok,de az értetlenséget,meg a szemtelenséget kifejezetten útálom....

Sztem nem mész te sehova se ahova megígérted már pár embernek,hogy tuti ott leszel.....

2011. máj. 9. 12:45
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon buta és gyerekes vagy, ráadásul sokat képzelsz magadról. Hát, én nagyon móresre tanítanálak anyád helyében, mert ilyen gondolkodással és hozzáállással sz.r se lesz belőled. Arra nem gondoltál, milyen kép alakul ki rólad így, csak az érdekel, elmehetsz-e majomkodni a haverjaiddal?
2011. máj. 9. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem értem, miért kellett a rendőrséggel fenyegetőzni a tanároknak? Hiszen csak a saját telefonod akartad visszavenni. Hogy Anyukádtól mire számíthatsz, azt Neked kell tudnod, Te ismered.
2011. máj. 9. 13:02
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Te ismered anyukád én a helyében azon felül, hogy nem engednélek el sehova, a telefonod is elvenném, ha nem tudod mire való és mikor kell használni, akkor úgy látszik még nem vagy érett, hogy telefonod legyen.
2011. máj. 9. 14:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezt nekünk mégis honnan kéne tudni? Nem vagyunk anyád helyében...
2011. máj. 9. 22:38
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Két dolog:

1.) Nem, hogy rendszeresen, hanem soha nem figyelsz órán, ha 20x elvették már azt a telefont. Aztán, ha ez nem lenne elég, lopsz is. Aztán, ha még ez sem lenne elég, egy barátnőd( bár ez túlzás, ha ezt megteszed vele), belekevered a lopásba. Aztán büntetést kapsz, és még ezek után szeretnél elmenni szórakozni???

2.) Ha az én lányom lennél a második telefon elvételig sem jutsz el, mert az első után nem lenne nálad telefon. Amúgy sem értem, hogy egy 14 évesnek minek mobil, amikor vagy a szüleivel, vagy a barátaival beszélgetne rajta, és azok amúgy is jelen vannak. Szóval, mivel idáig eljutottál, gondolom anyád nem olyan, mint én, és ez a baromi mázlid. Én még azt is el tudom képzelni ezek után, hogy bulival töltöd a heted.

Bár teljesen feleslegesen írom ezt ide le, de azért megteszem, hátha mégis: gondolkodj el rajta, hogy hová vezet a viselkedésed, mert egyáltalán nem normális, ahogy élsz. Még ha gyakran ismétlődik is, attól még nem normális!

L27

2011. máj. 10. 11:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

De mi az,hogy elloptad?Arra nem gondoltál,hogy szimplán bocsánatot kérsz a tanárodtól az óra zavarásáért és utána vissza kéred tőle szépen a telefonodat?Meg egyébként is mi lett volna akkor,ha csak anyuédnak adja vissza?Azért arra nem gondoltál,hogy a lopás nagyobb bűn egy órai rendetlenkedésnél?Mindenképpen szigorú büntetésre számíthatsz!

15/L

2011. máj. 10. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!