Ballagás:/Mit tegyek? :O
Ne parázz! A ballagásra mindenképpen menj el, mert jó dolog.
Sajnos ennyi idő alatt nem nagyon lehet a gátlásokat levetkőzni, de néhány dolgot azért tehetsz.
Ha valóban nem tökéletes az alakod, akkor vegyél egy olyan szoknyát, ami épol és eltakar. Egyébként is butaság, hogy pont a szoknyától félsz, ugyanis egy jó fazonú szoknyában két számmal kisebbnek látszol, mint bármilyen nadrágban. Olyat válassz, ami bővül és pont térd alatt végződik, és lehetőleg magas sarkút. Ez a fazon és hossz nyújtja a lábad. Esetleg mintás harisnyát, hosszanti mintával.
A járásoddal is tudsz még valamit kezdeni. Beszélj anyukáddal vagy valakivel, aki őszintén tud veled bezsélni, hogy mi a gond a járásoddal és hogy kéne csinálni. Ezt gyakorold!
Ha nem érzed magad szépnek, azon egy frizura rengeteget tud dobni! Ha divatos frizurád van, te is jobban érzed magad! Nem vagyok vasaláspárti, de a ballagásra vasald ki a hajad! Így egyébként hosszabbnak is tűnik majd.
A lényeg, hogy ne aggódj! Anno nekem is ilyen problémáim voltak, igyekeztem magamból a legtöbbet kihozni.
Ma visszanézve látom, hogy a probléma csakis a fejemben élt, mert tök jól néztem ki, sokkal jobban, mint némely - akkor szépnek tartott - osztálytársam. Simán lehet, hogy nálad is ugyanez a gond. :)
Sürgősen felejtsd el, hogy te vagy a kövér és a csúnya!
Akik azért nem szeretnek, mert nem úgy nézel ki mint ők, meg mert nem isteníted őket, meg sem érdemlik a figyelmed!
Egy szép smink, egy csinos frizura, és máris sokkal magabiztosabb vagy :)
Hidd el, ha látják rajtad, hogy magabiztos vagy, ők is másképp kezelnek.
Én elég duci vagyok, de úgy kezdtem az évet az új osztályomban h szép vagyok, okos vagyok, nem érdekel a többiek véleménye. Persze érdekelt. De rengeteg barátom lett, és máig hiszem, hogy ez hozzáállás kérdése, és akinek változik a hozzáállása, változik maga az ember is.
nem kötekedésből,de muszáJ.:D
Szerintem is menj el.Később nagyon sajnálni fogod,ha most nem mész el.Sz*rd le a többiek véleményét.Legyél ott és érezd jól magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!