Szülők, ti mit tanácsolnátok? A szüleim nem kedvelik. (tinik válaszát is várom)
18 éves lány vagyok, és van egy srác, aki nagyon bejön nekem, nos, a szüleim nem kedvelik... nem járunk, de elég jóban vagyunk... egyszer mentem át hozzájuk, de az is volt az utolsó alkalom...szüleim nem tartják jó ötletnek, hogy együtt lógjunk, szerintük nem való hozzám, sehogy sem...
Szóval esélyem sincs, hogy megkedveljék...
A baj az ott van, hogy nagyon kedvelem, nem tudom, hogy ő hogy érez, eléggé kétértelmű... Kedvel, mint barátot, táncolásnál flörtöl, nyomulós, viccelődésből mondta, hogy szeret engem. (persze nem úgy, mint egy barátnőt)
És az is lehet, hogy biszexuális...
Nem tudom, hogy mennyi esély van arra, hogy össze jöjjünk, beszélni akartam vele, és tisztázni, hogy mit érzek, de így, hogy tudom, hogy a szüleim nem fogadnák el, lehet, hogy el kéne felejtenem?
Szülők, ti mit gondolnátok egy hasonló szituációról?
Hát, ha valakiről felmerülne bennem, hogy biszex, tuti nem akarnék vele lenni. Haverként még csakcsak, de párkapcsolatban...
Ha belegondolok is hányinger kerülget. :S
Igen ám,csak az a gond,hogy nem tudsz elköltözni,ha a szüleid kitagadnának.
Bár nem hiszem,hogy egy fiú miatt megtennék.Ne kérj tőlük engedélyt a találkozásra,a fiúval meg beszélj sokat!:)
Én engednélek titeket összejönni.:)
én szoktam a szüleimre hallgatni ,átgondolni mit mondanak
ő-k már azt is látják ami még téged nem érdekel most!!!De pár nap pár hónap múlva te is megtapasztalnád sírhatnál és az nagyon rossz érzés !Ezért szólnak előre a szülök hogy fölöslegesen ne legyenek ilyen rossz emlékeid KERÜLD EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!