Mit tanácsolnátok erre?
16 éves lány vagyok. Az a nagy problémám, h nem merek eljárni bulizni. Félreértés ne essék, nem vagyok egy lelki sérült valaki. Sosem vagyok egyedül a suliban, vannak barátaim, néha összeülünk piázgatni és közben dumcsizni stb..Nem vagyok stréber de rossz tanuló sem. Tehát élem normálisan az életem. Az egyetlen probléma ez a buli dolog. Régen eléggé gátlásos voltam, nem mertem egyedül suliba menni mert "mi van ha mindenki engem néz" bla bla. Aztán ezt meguntam változtattam a dolgokon, ma már bátran odaegyek bárkihez, elsétálok ismerősök/ismeretlenek mellett úgy h a szemükbe nézek, nem alacsonyítom le magam, tök átlagos vagyok. Ez az egy dolog maradt meg bennem, h "mi van ha odamegyek és nem tudom, mit kell felmutatni, mennyi a belépő, és beégek"
Normális válaszokat szeretnék nem kioktatást.
Szerintem a piáégatás nem valami jó dolog, igaz mértékkel is tudja oldani a gátlásokat és ha neked jobb...
Menj olyan helyre, ahova a barátnőid is járnak, vagy ahol meg tudod nézni, hogy mennyi a beugró...
Szerezz be egy 18-as személyit, mert nagy rész arra van szükség...
Ne parázz csak engedd el magad és kövesd a ritmust :)
Jó bulizást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!