Mire véljem ezt? (magyarázat lent)
A 13 éves lányom táskájában egy doboz banán ízű óvszert találtam...(ez nem kérdés mert a lányom imádja a banánt)
Vajon mi történhetett?
35/N
fuhhénis ilyen voltam 13 évesen,és most ahogy igy becsapta az orrod előtt az ajot..hátt..en biztos nem hagynam ,h a lanyom ilyen legyen:D
vagy probald vele kedvesen megbeszelni,türelmsen,vagy mondd meg neki,h ez nem igy müködik,h ő igy viselkedik veled... ha ezutan is ilyen tiszteletlen,akk adj neki aprobb büntit. amugy a ovszeres kerdesről annyit,hogy nembiztos,h lefeküdt.de mindenkeppen kerdezd meg, amugy az is lehet,h azzal szorakoznak,h felfujjak,aztan azzal lufiznak,ez a slager mostanaban :D
16l
én még ott leragadtam , hogy találtál a táskájában... mégis mit nyúlkáltál bele? nekem anyám sosem csinált ilyet, meghagyta a magánéletemet...
23/L
Na jóó..hogy azért legyen valaki aki egy kicsit a 13 éves pártján áll..XD
13 éves, azaz abban a korban van, hogy bármelyik barátnője, ismerőse, többet tud róla mint Te. Ebben a korban én is ilyen voltam, épp elég neki, hogy a hormonjai tombolnak, izgul, hogy vajon milyen lesz ez első eset, tetszik-e a kiszemeltnek, stb. Valószínűleg még szűz az alapján hogy azt mondta hogy "Szerinted?!" és dühösen becsapta az ajtót. Egyébként tudom hogy az Anyja vagy, meg minden, de mit kerestél a táskájában?
Fogadok hogy Te sem örülsz neki, ha kutakodik a táskádban, ez az amit soha nem ért meg egy szülő. Egyébként a 13 a legrosszabb időszak, mert olyankor azt hiszed hogy már nagy vagy, pedig még nem..XD Mindegy, a lányod még szűz, és ha esetleg jobb a kapcsolata az Apával, akkor beszéljen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!