Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor én vagyok a legfőbb...

Most akkor én vagyok a legfőbb közellenség?

Figyelt kérdés

egy aránylag kellemes légkörű gimis osztályba járok lassan 2 éve. összeszokott társaság lévén nem sok vita van nálunk. azonban még az év elején jött egy dúsgazdag, de ostoba kis csaj az osztályba. persze mindig ő a menő. mint az a héten kiderült a kedves kislány 3 hónapos terhes. a többiek már idegesítően nagyon sajnálják és a csaj is sajnáltatja magát. óra közepén nekiáll sírni és elkezdi "jaj, mi lesz most velem? hová tegyek egy kisbabát otthon?" megjegyzem akkora házuk van, mint az esztergomi bazilika. engem és még néhány gyereket már nagyon zavar a rinyálása. tegnap el is pattant a húr. utolsó órában, mellesleg egy tz közepén rázendít a sírására. amúgy is ideges voltam, de ez még rátett egy lapáttal. magamból kikelve ezt mondtam neki: akkor lett volna eszed, amikor összefeküdtél azzal a retkes kancigánnyal, aki már szerdán a hír hallatán lelépett és most egy várossal arrébb veri a f@szát!

ennyi kellet ahhoz, hogy mindenki sajnálatát az irántam érzett gyűlölet váltsa fel. még a tanárok is. bár szerintem sokan osztják a véleményem, de nem mondják ki nyíltan.

sokan mondták már neki, hogy menjen haza és ott rídogáljon, de maradt. lehet, hogy a csal felnőttnek néz ki, de ugyanannyi esze van, mint bármelyik másik elkényeztetett kis 16 éves kiscsajnak.

17f

2011. ápr. 30. 13:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én egy 15 éves lány vagyok, és neked adok igazat, DE: tudnod kell, hogy nem olyan egyszerű (főleg ennyire fiatalon!!) terhesnek lenni (nem saját tapasztalat, nyugi), ilyenkor az ember stresszes, depressziós is lehet (bár ez inkább szülés után)... Nyilván már a lány is megbánta, hogy nem védekeztek a pasijával. Az is igaz, hogy nem volt szép a beszólásod, úgyhogy valahol a többieket is meg lehet érteni.:) :S Szerintem kérj bocsánatot tőle(ezzel talán tisztára moshatod magad, vagy legalábbis tisztábbra). Sok sikert!;)

15/L

2011. máj. 3. 15:44
 22/22 anonim ***** válasza:

12:25 vagyok, még annyit írnék Neked, hogy inkább utáljanak azért, ami vagy, minthogy szeressenek azért, ami nem vagy! Magyarán szólva maradj mindig őszinte, mert így ugyan nem lesz sok ember körülötted, de akik a barátaid, azok melletted is fognak maradni.

Amúgy a "kedves" apuka valójában tényleg csak a lánya szégyenét akarta palástolni a hőbörgésével. De erről ő is tehet! Fel kellett volna világosítania a kicsi lányát, hogy a védekezés nélküli szexnek milyen következményei lehetnek. Ebből is látszik, hogy a dúsgazdag szülők között rengeteg olyan van, aki a gyereke szeretetét pénzzel akarja megvenni, nem pedig odafigyeléssel, beszélgetésekkel, közös programokkal. Inkább megveszi neki a méregdrága mobilt, ruhát, cipőt, csakhogy ne kelljen vele foglalkoznia.

Ja, és a kiscsaj pedig még örülhet, ha "csak" terhes lett és nem kapott el valamilyen nemi betegséget...

26/L

2011. máj. 3. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!