Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor én vagyok a legfőbb...

Most akkor én vagyok a legfőbb közellenség?

Figyelt kérdés

egy aránylag kellemes légkörű gimis osztályba járok lassan 2 éve. összeszokott társaság lévén nem sok vita van nálunk. azonban még az év elején jött egy dúsgazdag, de ostoba kis csaj az osztályba. persze mindig ő a menő. mint az a héten kiderült a kedves kislány 3 hónapos terhes. a többiek már idegesítően nagyon sajnálják és a csaj is sajnáltatja magát. óra közepén nekiáll sírni és elkezdi "jaj, mi lesz most velem? hová tegyek egy kisbabát otthon?" megjegyzem akkora házuk van, mint az esztergomi bazilika. engem és még néhány gyereket már nagyon zavar a rinyálása. tegnap el is pattant a húr. utolsó órában, mellesleg egy tz közepén rázendít a sírására. amúgy is ideges voltam, de ez még rátett egy lapáttal. magamból kikelve ezt mondtam neki: akkor lett volna eszed, amikor összefeküdtél azzal a retkes kancigánnyal, aki már szerdán a hír hallatán lelépett és most egy várossal arrébb veri a f@szát!

ennyi kellet ahhoz, hogy mindenki sajnálatát az irántam érzett gyűlölet váltsa fel. még a tanárok is. bár szerintem sokan osztják a véleményem, de nem mondják ki nyíltan.

sokan mondták már neki, hogy menjen haza és ott rídogáljon, de maradt. lehet, hogy a csal felnőttnek néz ki, de ugyanannyi esze van, mint bármelyik másik elkényeztetett kis 16 éves kiscsajnak.

17f

2011. ápr. 30. 13:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
35%
Általánosítani nem szabad és lehet,hogy most okkal vagy te a közellenség..
2011. ápr. 30. 13:25
 2/22 anonim ***** válasza:
39%
Na,én is csak őszinte voltam!Nem tetszik?Akkor te is csak olyan vagy,mint az a csaj..
2011. ápr. 30. 13:26
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
neked van igazad!
2011. ápr. 30. 13:44
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként tényleg mindenben neked van igazad,csak ezt az őszintéskedést kicsit eltúloztad..
2011. ápr. 30. 13:50
 5/22 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van, jól megmondtad annak a hülye kis p*csának. Nem értem, a többiek, ha úgy gondolják, mint te, miért utálnak téged, mert kimondtad az igazat, és nem pátyolgatod a leányzó érzékeny lelkecskéjét...
2011. ápr. 30. 14:27
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
igazad van
2011. ápr. 30. 14:38
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem teljes mértékben igazad van!
2011. ápr. 30. 18:08
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Igazad van, bár lehettél volna kicsit finomabb. Nekem egy 13(!) éves rokonom lett terhes, na neki is úgy a fejére olvastam fűt-fát, hogy nagyon megutált. De talán gondolkozik egy kicsit és rájön, hogy elcseszett most, 5 életet. Te is szerintem kérj bocsánatot, de azért mondd meg neki, hogy gondolkodjon el, maradjon otthon pár nap "szabira".

13L

2011. ápr. 30. 19:05
 9/22 A kérdező kommentje:
télleg eléggé nyers voltam
2011. ápr. 30. 20:06
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni... Bár én többet káromkodtam volna közben. Rohadt idegesítő lehet, tz közben simán kivágtam volna a tanár helyében egy k*rva nagy 1-essel megspékelve, ha rendszeresen csinálja. Mindenkivel előfordulhat, hogy egyszer-egyszer elsírja magát társaságban, de ha így sajnáltatja magát, akkor semmi szimpátia nem indokolt, és teljesen jogos volt a beszólásod.
2011. ápr. 30. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!