Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor én vagyok a legfőbb...

Most akkor én vagyok a legfőbb közellenség?

Figyelt kérdés

egy aránylag kellemes légkörű gimis osztályba járok lassan 2 éve. összeszokott társaság lévén nem sok vita van nálunk. azonban még az év elején jött egy dúsgazdag, de ostoba kis csaj az osztályba. persze mindig ő a menő. mint az a héten kiderült a kedves kislány 3 hónapos terhes. a többiek már idegesítően nagyon sajnálják és a csaj is sajnáltatja magát. óra közepén nekiáll sírni és elkezdi "jaj, mi lesz most velem? hová tegyek egy kisbabát otthon?" megjegyzem akkora házuk van, mint az esztergomi bazilika. engem és még néhány gyereket már nagyon zavar a rinyálása. tegnap el is pattant a húr. utolsó órában, mellesleg egy tz közepén rázendít a sírására. amúgy is ideges voltam, de ez még rátett egy lapáttal. magamból kikelve ezt mondtam neki: akkor lett volna eszed, amikor összefeküdtél azzal a retkes kancigánnyal, aki már szerdán a hír hallatán lelépett és most egy várossal arrébb veri a f@szát!

ennyi kellet ahhoz, hogy mindenki sajnálatát az irántam érzett gyűlölet váltsa fel. még a tanárok is. bár szerintem sokan osztják a véleményem, de nem mondják ki nyíltan.

sokan mondták már neki, hogy menjen haza és ott rídogáljon, de maradt. lehet, hogy a csal felnőttnek néz ki, de ugyanannyi esze van, mint bármelyik másik elkényeztetett kis 16 éves kiscsajnak.

17f

2011. ápr. 30. 13:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Szép volt! király vagy! xD
2011. máj. 1. 08:06
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

Előbb-utóbb minden osztálytársad rájön,hogy igazad volt!

Jól megmondtad neki,oké terhes,de ne viselkedjen már így.

2011. máj. 1. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
2%

Látom, mindenkit lepontozol, aki nem ért veled egyet, már ezen is látszik, milyen borzasztóan "érett" a gondolkodásod.

Nos, akkor az sem fog tetszeni, amit én írok.

Az írásodból azt bogoztam ki, hogy már a kezdetektől fogva elítéled azt a lányt, ebből kifolyólag valószínűleg nem is barátkoztál vele, ergo egyáltalán nem ismered őt.

Ennek ellenére ítélkezel felette.

16 évesen teherbe esni nem egy leányálom, még akkor sem, ha valaki akkora házban lakik "mint az esztergomi bazilika".

Oké, védekezés miegymás, persze, felelőtlen volt, de ezt már nem lehet helyrehozni, az időt nem lehet visszaforgatni, ez van és kész.

Tudod, egy kamasz lány hormonjai amúgy is tombolnak, gondolj egy picit bele, hogy ehhez még most hozzá jön a terhességgel járó "hormonrobbanás" és a stressz.

Még jó, hogy lépten-nyomon sírva fakad!

Teljesen felfordult az élete, ő már 16 évesen fel fog nőni és anya lesz.

Ahelyett, hogy pálcát törsz felette, inkább csak minimálisan próbáld meg ezeket a dolgokat átgondolni!

Oké, hogy nem bírod, de ő most akkor is egy törékeny, labilis idegállapotban van,.

Nem kell vele ezek után sem jópofizni, de legalább annyi érzés legyen már benned, hogy legalább nem rúgsz bele mégegyet!

Hidd el, amúgy is elég sz*r neki így is.

L/24

2011. máj. 1. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Héé, kislány, nehogy már neked legyen bűntudatod. ;D
2011. máj. 1. 22:11
 15/22 A kérdező kommentje:

kedves utolsó előtti válaszoló!

nem mintha rád tartozna, de én vagy hasznosat vagy félig hasznosat adok, pirosat soha. megnyugodott az a szép kis lelked?

2011. máj. 1. 22:13
 16/22 A kérdező kommentje:

+ még annyi, hogy a kelleténél jobban ismerem az a lánykát. istentelenül idegesítő tud lenni, és csak azért sajnáltatja magát, hogy elterelje a témát arról, hogy mekkora bakit követett el.

persze sejtettem, hogy előbb-utóbb lesz egy ilyen ellenséges válaszoló, szal ha most a sárga földig akartál lehordani, akk elkeserítelek, mert a padlószőnyegig sem mentem.

a lényeg az, hogy ha te is ismernéd őt, sokkal másabb lenne a véleményed.

2011. máj. 1. 22:18
 17/22 anonim ***** válasza:
először egyetértettem veled, de aztán rájöttem, hogy édesanyám is hasonló körülmények között hozott engem világra...
2011. máj. 1. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

19:19 vagyok.

A lelkem rendben van, nem fogom telesírni a párnámat,mert te és a hasonlóan érett gondolkozású 14-16 éves tinik lepontoztok, de köszi :).

Amúgy nem lehordásnak szántam, amit írtam, ha neked ez jött le a megfogalmazásból, hát sajnálom.

Én csak leírtam a véleményemet és reméltem,hogy legalább egy morzsája eljut az agyadig, de úgy tűnik, neked tényleg csak az jó, ha megveregetik a vállad, hogy "neked van igazad, fasza gyerek vagy".

Tényleg sajnálom, hogy csak ennyi jött le számodra a mondandómból, bár a kommentjeidből ítélve nem is vártam mást (most meg már főleg...)

L/24

2011. máj. 2. 03:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igaz, kicsit nyers voltál, de lényegében Neked van igazad. Azokkal, akik most ellened fordultak, ne törődj. Biztos vagyok benne, hogy sokan egyetértenek Veled, még ha ezt nem is verik nagydobra.

26/L

2011. máj. 3. 12:25
 20/22 A kérdező kommentje:

sokan sajnos "leutánoztak" engem és megmondják neki az igazat, de még nálam is durvábban. ennek eredményeképp ma bejött a kedves édesapa és elég brutálisan beszélt azokkal, akik a lányénak mondogatták az igazságot nagyon trágár módon. többek között nekem is.

a dühe csak álca, ami azt próbálja elfedni, hogy mennyire szégyelli azt, amit a lánya tett, mármár a saját hibájának hiszi.

2011. máj. 3. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!