Ha az embernek lánya van, hogy lehet elkerülni, hogy körömlakkbűzben ússzon az egész lakás?
Most biztos nagyon feldúlt vagy, de gondolj bele, mennyivel jobb,hogy "csupán" ez a legnagyobb problémád vele kapcsolatban. Figyi, szerintem hessegesd el a mérgedet, és gondolj valami szépre-jóra vele kapcsolatosan, és arra, mennyivel jobb, hogy van ő neked, mintha nem lenne sem ő, sem pedig a vele járó problémák.
és ha megnyugodtál, kedvesen és nem megrovóan vagy számonkérően/gúnyosan stb említsd meg neki, hogy szeretnéd, ha legközelebb nyitott ablaknál lakkozna, vagy kiszellőztetne utána, mert szörnyen zavar téged, de biztos vagy benne, hogy ő majd kitalál valami értelmes megoldást. Hisz már * éves, és lehet vele értelmes ember módjára beszélni és egyezkedni.
Szerintem ha partnerként kezeled, akkor oda fog figyelni.
Egyetértek az előző mindkét :) hozzászólóval.
Nem tudom pontosan Te az apa vagy az anya vagy-e. De ha az utóbbi, akkor gondolj vissza a saját tinédzser korodra, olyan tini nincs, aki ne körömlakkozna, sőt az akkori idők hajlakkja különösen vitte a prímet :). Egyébként tényleg sokan megirigylik a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!