Bababarát lakás: a szekrény éleit mivel védtétek le? Létezik olyan, hogy kábelvédő?
Az ikeában lehet-ett- kapni egy gumicsövet ami elrejti a kábeleket szerintem még mindig van. Az irodaosztályon keresd.
a 2. problémára is van megoldás a kikában vettünk élvédőt amit kétoldalú ragasztóval -kis tappancsokban adják mellé- kell rögzíteni.
bababoltban is kapható -pl. brendon- sok féle nekünk Canpol volt az gömbölyített.
Köszi a válaszokat!
Én nem szeretnék járókát, azért, hogy szabadabban mozoghasson, felfedezhessen (pl. imádja a fotel lábát), ne legyen rácsok mögött, stb., viszont ha kiugrom a konyhába vagy a mosdóba fél percre, és nem viszem magammal, attól tartok, hogy addig történik valami.
A többi szekrényt levédését nem tervezem, de ezt élesnek találom.
3. vagyok
Nálunk sincs járóka, nekünk is van egy cipős szekrényünk, aminek nagyon élesek a sarkai, a fiam mégis elkerüli ösztönösen, pedig soha nem esett neki. Minden mást fogdos, pakol, piszkál, ez a szekrény tabu a számára. Ami törékeny azt én is elpakoltam, de minden más maradt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!