Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy jöttél össze vele?

Sunshine55 kérdése:

Hogy jöttél össze vele?

Figyelt kérdés
Hogy jöttél össze a pasiddal/csajoddal? Történetet is írj:D kort és nemet is pls!
2011. ápr. 29. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég banálisan, egyetemen kollégisták voltunk és egy szinten laktunk :D
2011. ápr. 29. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Sík hülye voltam matekból, bukásra álltam. Nővérem baráti körében ezt megemlítettem, és az egyikük, akinek elvileg akkor már bejöttem, elvállalt, hogy korepetál. Én akkor voltam 15, ő 20.

4 éve vagyunk együtt. :)

2011. ápr. 29. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Megpróbálok rövid lenni :)

Volt kapcsolatom, de fűtől fától védett, olyan szinten, hogy nem mehettem baráti társaságba. Mellette folyamatosan gyanúsítgatott, hogy tuti megcsalom. Megelégeltem, és az akkori legjobb barátnőm elhívott hozzájuk, hogy a gyülekezet, ahova járni szokott, most egy kerti-parti alkalmával lesz megtartva, náluk.

Elmentem hát, és ott volt egy srác is, aki nekem már régen tetszett, de azt hittem, hogy van barátnője.

Nem is foglalkoztam az egésszel, találkoztunk a kerti-parti után is, és kezdtem beleszeretni, mert az akkori barátom tiltott ilyeneket, veszekedett velem, meg bármi más.

Szakítottam. A kiszemeltemnek nem volt barátnője, még soha, viszont nem mert velem összejönni. Háromszor próbálkoztam be nála, utána nem érdekelt az egész. Ő pedig meggondolta magát, egy este eljött hozzám. Nagyon meglepett a dolog, leült az ágyamra, próbált mindig a közelembe lenni. Aztán mikor ment, megcsókolt :)

Abban a pillanatban éreztem igazán, hogy megérte szenvednem hónapokig :)

Akkor kezdődött úgy igazán minden. De mivel első barátnője vagyok, nehezen mert először felvállalni, a 6év korkülönbség miatt.

Röviden ennyi, remélem beéred vele :D

14/L ( 20/F)

2011. ápr. 29. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy sulistársammal hülyeségből azt hazudtuk egy testvérsulis bulin, hogy járunk, kézenfogva voltunk meg enyelegtünk, aztán pár nap múlva mondtam, hogy hoppá, nem szakítottunk játékból, és csak azt mondta rá, hogy nem is akar és megcsókolt:)

13L (14F)

2011. ápr. 29. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon 7 hónapja:) egy kérdésre válaszoltam,pont témába illett..:) azóta is feljövünk ide:)
2011. ápr. 29. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Suliba:D odajött és kész:D elég ciki volt:D
2011. ápr. 30. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:

egy kocsmában 2 órányi ismeretség után xD

15 hónapja volt, és azóta is imádom <3

2011. ápr. 30. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi gimiben osztálytársak voltunk, az utolsó évben jöttünk össze, 5 éve vagyunk együtt. Remélem örökre így is marad. :)
2011. máj. 1. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár én már nem vagyok tini, de megosztom a sztorimat. :)

2007 nyarán kezdett udvarolgatni a mostani Párom a MyVip-en. Egy zenei klub tagja voltam, ahová ő is belépett és ott látott meg engem. Azt mondja, azonnal belém szeretett és eldöntötte, hogy az övé leszek. :))) Viszont akkor még ott volt az előző palim, ezért nem mertem fogadni a közeledését, bár nagyon tetszett. :) Aztán egy barátnőm elköltözött vidékre, és hogy könnyebb legyen a kapcsolattartás, csináltam magamnak MSN-címet. A MyVip-en is több ismerősömnek elküldtem a címet, köztük ennek a srácnak is. Nem tudom, miért, de úgy éreztem, meg kell neki adnom. :) Elkezdtünk beszélgetni. Ez már 2008 tavaszán történt. Ez év októberében megcsalt és otthagyott az akkori barátom. Magányomban sokat lógtam az MSN-en. A legjobb barátnőm mellett csak Ő volt az, aki mindig írt nekem, hogy érdeklődjön a hogylétem felől. 2009 májusára már elég bizalmas hangvételű MSN-ezés volt közöttünk, szinte mindent megosztottunk egymással. Találkozót beszéltünk meg, de kétszer is le kellett mondanom a hivatalos ügyek miatt, amiket el kellett intéznem, mert eközben munkanélküli lettem. Harmadszorra már úgy hívott fel, hogy vagy ott leszek egy óra múlva a Boráros téren, vagy nem. Ott voltam. :) Hihetetlenül jót beszélgettünk és nagyon hamar eltelt az a 4 óra, amit együtt töltöttünk. Egy étterem teraszán voltunk. De akkor még nem csókolt meg. Ezen nagyon elcsodálkoztam, hiszen eddig olyan erősen nyomult rám. Megfordult a fejemben, hogy mégsem tetszem neki...? Aztán, amikor hazaértem és bekapcsoltam a gépemet, Ő már fent volt az MSN-en. Elmondta, hogy nagyon szépnek lát, okosnak és mély érzésűnek, de nem akart megcsókolni, mert zavarta az a sok ember, aki körülöttünk volt. Aztán megkérdezte, hogy van-e kedvem a következő hétvégét Vele a családjánál tölteni...elakadt a lélegzetem és kb. 200 volt a pulzusom, de valamiért éreztem, hogy igennel kell válaszolnom. Nem bántam meg!!! :))) Azóta egy pár vagyunk, nagyon szeretjük egymást és hihetetlenül erős közöttünk a kötelék. Ő az első férfi az életemben, aki hűséges, úgy fogad el, ahogy vagyok, nem akarja megszabni, hogy mit vegyek fel, hogyan fessem magam, nem szólja le a zenei ízlésemet (black metal) és ráadásul a családja is azonnal elfogadott, ahogy én is Őket. A Párom Anyukája olyan nekem, mint a második anyám. :) Mivel az eredeti szakmám asztrológus, megnéztem nem sokkal a kapcsolatunk kezdete után a horoszkópjainkat, hogy mi is a helyzet. Azt olvastam ki a képletekből, hogy elkerülhetetlen lett volna a találkozásunk így is-úgy is, mindenképpen összejöttünk volna. :)

Pedig jó néhány ember óva intett a netes randizástól. :)

Hát ez az én love storym, a Párom életem legnagyobb ajándéka. :))) És remélem, hogy még nagyon sokáig szerethetjük egymást. :)

26/L

2011. máj. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!