Mi lenne a véleményetek erről? Szülők/felnőttek válaszára most NEM vagyok kíváncsi .
Figyelt kérdés
Az osztállyal és még jó pár évfolyamtárssal azt terveztük , hogy ballagás utáni héten valamelyik nap viszünk '2-3 üveg pálinkát és cigivel a szánkba kimegyünk a folyosóra vonatozni , és közbe énekeljük a 20 év múlva-t. Mivel utolsó év / utolsó hét a suliba ezért nem kaphatunk semmit . Nektek mi a véleményetek erről ?2011. ápr. 28. 20:30
31/35 anonim válasza:
Szerintem is oltári gáz.
De honnan veszitek ezt hogy 18 év alatti nem cigizhet,meg nem ihat?
32/35 anonim válasza:
Kedves utolsó. Hatályos jogszabályok? Ha nem vehetnek a kiskorúak cigit meg piát az nem azt jelenti, hogy ha a nővérünk megvette nekik szabad inni és dohányozni.
33/35 anonim válasza:
Akkor már inkább műcigivel... DE NE MÁSSAL! a műcigi is tud füstölni, nem igazi füst hanem valami por, elég az szívatásnak ha már nagyon valami ilyesmit akartok, amúgy a pia mostanában nem értem miért terjed el annyira, nem jó, nem menő, és úgy rongálja a májad hogy el sem képzeled, ne beszélve az energiaital őrületről mostanában, azt tudtad ha az életedben megiszol 10 doboz red bullt, vagy 3 üveg monstert az már a boncolásodnál meglátszik? hát akkor szerinted a pia????
34/35 anonim válasza:
gáááz... valami ötletesebb kéne...
14/L
35/35 anonim válasza:
imadom ahogyan ez a sok 40+os nyomoronc probalja eljatszani a 12-13 evest.:Damugy meg nem, nem jar birosag se azert ha valaki cigizik se azert ha valaki az iskola teruleten cigizik.max penzbirsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!