Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lenne a véleményetek...

Mi lenne a véleményetek erről? Szülők/felnőttek válaszára most NEM vagyok kíváncsi .

Figyelt kérdés
Az osztállyal és még jó pár évfolyamtárssal azt terveztük , hogy ballagás utáni héten valamelyik nap viszünk '2-3 üveg pálinkát és cigivel a szánkba kimegyünk a folyosóra vonatozni , és közbe énekeljük a 20 év múlva-t. Mivel utolsó év / utolsó hét a suliba ezért nem kaphatunk semmit . Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. ápr. 28. 20:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, elég barom ötlet, már ne is haragudj..

Sokkal szebb emlék lenne, ha végigjárnátok a sulit, énekelnétek (akár a 20 év múlvát is), utána az egyik teremben, vagy az aulában csinálnátok egy kis "búcsúbulit". Lenne süti, rágcsálnivaló, üdítő, és ott lenne az egész évfolyam. Beszélgetnétek, előjönnének a régi emlékek, akár fényképeket is lehetne vinni.

Ez sokkal szebb búcsúzás lenne, mint a cigi és a pia..

15/L

2011. ápr. 29. 12:20
 22/35 anonim ***** válasza:

már most elképzelem:

bementek úgy behív igazgató megkérdezi honnan van cigi,ital, nem mondjátok el hisz ha elmondjátok ...

kihívja a rendőrséget ( kiskorunak kiadták..)

SZép bulcsu :D

2011. ápr. 29. 12:33
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Se angyal nem vagyok,se felnőtt,de ez hülyeség,ostobaság és eléggé szánalmas!
2011. ápr. 29. 13:39
 24/35 anonim ***** válasza:

Pff..Ez egy nagy hülyeség.Szánalmas.Ez a véleményem.

Tudom hogy most le leszek szólva mert én még 'csak' 12 vagyok és ne szóljak bele a "nagyok" dolgába,de se felnőtt nem vagyok,se szülő.:DD

12/L

2011. ápr. 29. 14:02
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól írták előttem. Iskolában dohányozni tilos, bírság jár érte. Ha kis korúak vagytok akkor dohányozni és inni is tilos, szintén bírság jár érte. Ballagás előtt, után, közben rögtön szabálysértéssel akartok nyitni? Hülyeség.
2011. ápr. 29. 14:16
 26/35 anonim ***** válasza:

Szánalmas.:D

Simán lehet pia és cigi nélkül is jól érezni magadat...és jó emlékeket is tudsz hagyni,sőt vicceseket is.

2011. ápr. 29. 17:54
 27/35 anonim ***** válasza:
49%
vigyetek valaimbe egy kis lisztet és asziszik drog! de am nem visznek el a redőrök ha drogozva piázva cigizve a folyosón líbicoltok? gondoljátok át de amugy jól hangzik
2011. ápr. 29. 18:46
 28/35 anonim ***** válasza:
lehetne ennél valami jobb ötletek is mert elég gáz.
2011. ápr. 29. 20:17
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
ez marha jo otlet
2011. ápr. 29. 20:48
 30/35 anonim ***** válasza:

Hát ez elég gáz...

14/L

2011. ápr. 29. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!