Ezzel a tudattal hogyan lehet élni?
Ma megtudtam, hogy anyukám drogos volt és prostituáltként dolgozott 18-23 éves kora között.
Nekem azt hazudta, hogy külföldön dolgozott! Pedig csak Pesten adta oda magát minden rohadt dílernek.
Az egész családban csalódtam, főleg anyámban és a húgában!
ma 19:31 : Csak sajnálni tudom,hogy te ezt így gondolod,mert az ahogy ez az anyja így bánik a lányával igencsak NEM normális dolog.
Igen nem büszke a múltjára,de miaz,hogy így felképeli a lányát és ilyeneket mond neki??
Kérdező:
Én sajnálom,hogy így kellett felnőnőd,reméljük te tanultál ebből és a lányoddal nem így fogsz bánni,mint ahogy veled.Sok gyereknek van ilyen sorsa,mint neked,vagy még roszabb,s mi nem tudjuk,hogy valójában te milyen körülmények közt élsz,de amiket eddig leírtál nem túl jó.. :S
Most akkor 15 vagy 16 vagy?! [egyszer 16ot, máskor 15öt írtál]
Egyébként a választ nem tudom. Csak gondolni tudom, hogy milyen rossz lehet, de igazán átérezni nem, mert hál'istennek ilyen nem történt velem.
De próbálj túllépni anyukád múltján, ne rágódj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!