Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezzel a tudattal hogyan lehet...

Ezzel a tudattal hogyan lehet élni?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy anyukám drogos volt és prostituáltként dolgozott 18-23 éves kora között.

Nekem azt hazudta, hogy külföldön dolgozott! Pedig csak Pesten adta oda magát minden rohadt dílernek.

Az egész családban csalódtam, főleg anyámban és a húgában!

2011. ápr. 28. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 19:31 : Csak sajnálni tudom,hogy te ezt így gondolod,mert az ahogy ez az anyja így bánik a lányával igencsak NEM normális dolog.

Igen nem büszke a múltjára,de miaz,hogy így felképeli a lányát és ilyeneket mond neki??

Kérdező:

Én sajnálom,hogy így kellett felnőnőd,reméljük te tanultál ebből és a lányoddal nem így fogsz bánni,mint ahogy veled.Sok gyereknek van ilyen sorsa,mint neked,vagy még roszabb,s mi nem tudjuk,hogy valójában te milyen körülmények közt élsz,de amiket eddig leírtál nem túl jó.. :S

2011. ápr. 28. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező ami történt megtörtént utána észhez tért és 16 évig tiszteségesen nevelt etetet egy gyereket, mégis mi jogon vonod felelőségre.
2011. ápr. 28. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Hány éves anyud?
2011. ápr. 28. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd azért meg,hogy milyen okból kezdett el drogozni.Általában ennek a hátterében vagy lelki probléma,vagy valamilyen külső hatás van.Ok nélkül senki sem kezd drogozni.
2011. ápr. 29. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez FAKE
2011. ápr. 29. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Most akkor 15 vagy 16 vagy?! [egyszer 16ot, máskor 15öt írtál]

Egyébként a választ nem tudom. Csak gondolni tudom, hogy milyen rossz lehet, de igazán átérezni nem, mert hál'istennek ilyen nem történt velem.

De próbálj túllépni anyukád múltján, ne rágódj ezen.

2011. ápr. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!