Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezzel a tudattal hogyan lehet...

Ezzel a tudattal hogyan lehet élni?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy anyukám drogos volt és prostituáltként dolgozott 18-23 éves kora között.

Nekem azt hazudta, hogy külföldön dolgozott! Pedig csak Pesten adta oda magát minden rohadt dílernek.

Az egész családban csalódtam, főleg anyámban és a húgában!

2011. ápr. 28. 18:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Lehet szügségük volt a pénzre..biztos nem hobbiból csinálta.Drogozott-lehet érte őt valami trauma vagy rossz dolog.
2011. ápr. 28. 18:35
 2/16 A kérdező kommentje:

16 évesen partidroggal kezdte. Nem trauma, egyszerűen hülye volt.

A nagyinál megtaláltam a naplóját arról az időről (míg ott lakott), meg a keresztanyám naplóját, amiben leírta, hogy bőgve ment haza anyám, másnap reggelre meg kirabolta a saját szüleit, és két hétig alig volt mit enniük.

2011. ápr. 28. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
hát ez durva !!
2011. ápr. 28. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Te hány éves vagy?Anyud ,hogy bánik veled?Tudja,hogy te ezeket tudod??
2011. ápr. 28. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha anyukád téged rendesen, tisztességben nevel, akkor nincs közöd az ő múltjához és fiatalságához, valószínű már rég megbánta ezeket a dolgait, hibázott, bárkivel megtörténhet, te is tanulj belőle, hogy ne járj úgy mint anyukád. De attól még, hogy ilyen volt, ő hozott világra téged, és igyekszik megadni neked mindent-gondolom-és most nem folytatja azt az életmódot, tehát egy szavad nem lehet. Esetleg kérd meg, hogy beszélgessetek erről!
2011. ápr. 28. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
:O :O :O
2011. ápr. 28. 19:20
 7/16 A kérdező kommentje:

Próbáltam vele beszélgetni erről, normálisan.

Üvöltözött velem, hogy ehez semmi közöm sincs, képen törölt, és kijelentette, hogy két évig folyton kivakart a kakából, további 14 évig etetett, úgyhogy fogjam be a pofám.

16 éves vagyok.

Tisztességes nevelés. Ugyanmár. Kiszámolva az időpontokat, valószínűleg az egyik kuncsaftjától vagyok.

2011. ápr. 28. 19:24
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

kellett neki a pénz.. -> ezért volt hivatásos.

drogos volt.. eszement dilis fiatal volt.

ha ezek kiderülnének anyukámról én sose tudnék ugyanúgy élni vele mint régen..

de az, hogy hazudott.. nem hiheted hogy megkérdeezed tőle, anya milyen voltál te kb 18 éves korodban? *és akkor mosolygós visszagondolós fejjel lazán mondja* háát kicsim prosti voltam, és drogos. valamit muszáj volt kitalálnia.. biztosan nem büszke rá.

nézz prostikról szóló filmeket, olvass könyveket róluk, mármint nem ilyen elemezgetőseket, hanem ilyen személyes tapasztalatok, naplók, stb. így könnyebb lehet megértened.

amúgy hogyan tudtad meg? és kitől?

2011. ápr. 28. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Ha olyan stílusba beszélsz vele is, mint ahogy ide írsz, nem csodálom, hogy képen törölt. Én továbbra is azt mondom, ha veled normálisan foglalkozott, támogatott, akkor nincs jogod ítélkezni felette. Majd akkor ítélkezzél, ha a magad lábán állsz, és előteremted magadnak ami a megélhetéshez szükséges. Annak ellenére, hogy nem értek egyet az ilyen életmóddal, továbbra is azt mondom, ami megtörtént megtörtént, neked ehhez nem sok közöd van, mivel te még akkor nem is voltál.

(19:00)

2011. ápr. 28. 19:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Kommentben már leírtam.

Szép kis anyuka. Azt se tudja hány éves vagyok. 15 vagyok, egyszer azt mondta 17, máskor meg 12.

Mikor szembesítettem elhúzott piálni.

Hazaért, megkérdeztem, ki az apám. Diplomatikusan válaszolt: Faxom se tudja. Itt horkol az ágyban. Szánalom.

2011. ápr. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!