Mit csináljak anyának?
Figyelt kérdés
Vészesen közeledik anyáknapja.Mindig sajátkezüleg csinálok valamit anyának de már kifogytam az ötletekből.Mit csináljak neki?2011. ápr. 25. 18:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem írj neki egy saját készítésű képeslapot, amibe őszintén, saját szavaiddal leírod, hogy mit is jelent Ő neked. A virág mindig jó választás, és valószínűleg az sem esne neki rosszul, ha aznap elmosogatsz helyette:)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen állandó feladataid vannak otthon,de esetleg írhatsz pár "kupont",amiken olyan dolgokat vállalnál,amit nem neked kell megcsinálni egyébként.Egy vacsora,egy ablakmosás,egy bevásárlás,ilyesmi.
3/5 A kérdező kommentje:
sok dolgot csinálok..mert anya reggel megy késő délután pedig jön és így alig van ideje.főzni is csak valami gyorsat tud.
2011. ápr. 26. 08:54
4/5 anonim válasza:
főzz vagy süss neki valamit, vasárnap vidd neki ágyba a reggelit, vagy készítsd csak el (ha nem olyan fajta az anyukád, aki szeret ágyban reggelizni), rakj rendet, ha valahol kupi van, vegyél, vagy szedj virágot, csinálj képeslapot amin közös képetek van és írd rá hogy szereted, meg ilyenek...Legyél vele egész nap, ajánlj(nem tudom hogy kell írnixD)valami programot és halmozd el puszikkal:)
5/5 A kérdező kommentje:
3 éve tesómmal kimásztunk az ablakon és szedtünk neki tulipánt :)
2011. ápr. 26. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!