Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felvettek abba a középsuliba,...

Felvettek abba a középsuliba, amit elsőnek jelöltél meg?

Figyelt kérdés
igen/nem, kor, nem, város, iskola (:
2011. ápr. 25. 12:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
eee. én Janusos leszek ( :
2011. ápr. 25. 19:01
 12/29 anonim ***** válasza:

Igen

15/l

Balatonfüred Lóczy Gimnázium :)

2011. ápr. 25. 19:30
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Egy nyomorult számítógép döntötte el, hogy alkalmas vagyok-e a felvételre. A tanári kar le se szarta az egészet. Mellesleg még az is benne volt, hogy egy csomó újgazdag, de segghülye kölköt is felvettek csak azért mert a szüleik támogatják az iskolát, amit mellesleg még egy alapítvány is pénzel.

Ha jól számoltam, akkor a maximum 72%-át értem el, ami szerintem nem rossz. Pedig alig készültem rá. Hát még ha készültem volna rá...

És mi van a másik oldalon? Egy rakás korcs, akik még azt sem érdemlik, hogy a takarító házában takarító-helyettesek legyenek apu meg anyu zsozsójával bekerülhetnek. Amúgy meg csak azért jöttek ide, mert minden máshonnan már elutasították őket.

A családomban ugyan a szüleim mind megfeszítve dolgoznak át 8 órát, de ennek ellenére a keresetük nem túl nagy. Tehát, akkor a csóró srácot nem is érdemes kitanítani? Most az iskolában állítom én vagyok a legjobb angolból és németből, ami már elég jó ajánlólevél egy magamfajta srácnak. Az utolsó esélyem egy fellebbezés, amitől talán felvesznek a suliba.

15/F

Nem hiszem, hogy illendő lenne ezek után kiírni a várost meg az iskolát.

2011. ápr. 25. 19:43
 14/29 A kérdező kommentje:
Valóban felháborító dolog ez. Én remélem, hogy a fellebbezéssel megoldódik a helyzeted.
2011. ápr. 25. 19:51
 15/29 anonim ***** válasza:

Tavaly, nem.

De tulajdonképpen nem is baj.

Rá kellett jönnöm, hogy egy olyan suli, ahova a 4,8 feletti átlaggal felveszik az embert automatikusan(nem számít a felvételi se) ott egy magamfajta 4,2-es átlagú, max pontos szóbeli biológai felvételis labdába sem rúghat. Egyébként a Teleki Blanka Gimnáziumról beszélek, ami Budapesten van. Pofára megy lassan az egész...

Most egy sokkal jobb helyre járok, szeretem. Szinyei Merse Pál Gimn.

15/L.

2011. ápr. 25. 20:04
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hű sokan vannak itt akik a Kodályba jönnek :D engem előző évben vettek fel :)
2011. ápr. 25. 21:05
 17/29 anonim ***** válasza:

Igen, a pécsi Leőwey Klára Gimnáziumba.

14/L

2011. ápr. 25. 21:25
 18/29 A kérdező kommentje:
a leőweysekkel nem leszünk messze egymástól. :)
2011. ápr. 25. 21:30
 19/29 anonim ***** válasza:

igen

14/L

Székesfehérvár

Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola

2011. ápr. 25. 21:31
 20/29 A kérdező kommentje:

sokan mennek műűvészetibe

azok mondják már meg plííz, hogy milyen szak :"D

2011. ápr. 25. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!