Milyen orvosi vizsgálatok vannak amikor valaki középsikolába megy? És mindenkinek aki középsuliba megy annak miután felvették még iskola kezdés előtt, május és nyár folyamán el kell mennie orvosi vizsgálatra? Lennt a többi
Szóval ez nem alkalmassági vizsgálat,hanem felvételi után,amikor megkapjuk hogy hova vettek fel,akkor utána kell elmenni orvosi vizsgálatra,a többiektől hallottam.Én meglepődtem amikor mondták hogy vannak orvosi vizsgálatok,meg anyu is mert a tesómnál nem voltak.
Szóval ott mit nézek,milyen vizsgálatok vannak?
Meg mindenhol vannak felvétel után orvosi vizsgálatok?,mert a bátyám,igaz 8 évvel idősebb de ő simán ment középsuliba és nem volt semmilyen vizsgálat sem.Csak már miután elsős lett.
Szóval mindenhol felvételi után vannak vizsgálatok és mik azok és mióta vannak ezek?
Én kereskedelmi és vendéglátóipariba járok, tavaly ezek voltak nálunk:
-súlymérés
-magasságmérés
-vérnyomásmérés
-látásvizsgálat
-gericvizsgálat ( hogy van-e gerincferdülésed esetleg, de ez csak annyi, hogy végigtapogatják a hátad )
-hallásvizsgálat
plusz kikérdeznek, hogy milyen betegség gyakori a családban, szedsz-e gyógyszert, van-e valami betegséged...
ha szemüveges vagy, vidd magaddal a szemüveged, illetve ha valami betegséged van, akkor a kórházi papírjaid.
ezek csak általános vizsgálatok :)
remélem tudtam segíteni!
Előző vagyok.
Nálunk ilyesmi nem volt. Ebben az évben is volt orvosi, de most is csak azok, amik annó a beíratkozásnál.
Szerintem ilyentől nem kell tartanod, nem jellemző, hogy tapi lenne :)
Nálunk úgy volt, hogy kettesével hívták be az embereket, persze lányt lánnyal , fiút fiúval, de lehetett kérni, hogy esetleg egyedül menj be ( mert mondjuk szégyenlős vagy, vagy ilyesmi ) én is mindig mondtam, hogy szerintem az én súlyom/magasságom/betegségeim rajtam kívül senki másra nem tartoznak, tehát szeretnék egyedül bemenni. Ezt meg kell érteniük, hisz ebben nekem van igazam.
Tehát igazából tényleg nagyon nem jellemző, hogy az alap rutinvizsgálatokon kívül akármi más is lenne.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!