Hogyan tudnék neki segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, csak ilyen netes kapcsolat van köztünk, msn-en szoktunk beszélni.
Szóval most eléggé mélyponton van, hogyan tudnék neki segíteni, hogyan rángathatnám ki belőle?
14/L ő 16 éves.
2011. ápr. 21. 09:54
1/7 anonim válasza:
mit takar az hogy "mélypont"?Miben kellene hogy a segítségére legyél? Vagy konkrétan nem tudod?
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom konkrétan, mert néhány napja nem beszéltünk. Csak facebook-on látom a különböző kiírásait, hogy mindenből elege van, meg stb. Rákérdeztem, hogy mi a baj, és azt mondta, hogy minden.
2011. ápr. 21. 11:25
3/7 anonim válasza:
imádom az ilyen lyukas kérdéseket.
ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ahhoz tudnunk kell, hogy mi a baja. hisz nem mind1, hogy ellopott egy csomag rágót, vagy tömegkarambolt okozott az m1esen.
4/7 A kérdező kommentje:
De nekem sem mondta el, pedig eddig minden problémáját megosztotta velem,de ezt most nem.
2011. ápr. 21. 12:17
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne próbáld faggatni,nyugtasd meg egyszerűen!És ilyenkor még mindig jobb békénhagyni,mint nyaggatni,főleg egy TIZENHAT éves fiút..:) ilyenkor nehéz velük bánni.Tapasztalat.
6/7 :) :) :) válasza:
Hogyha nem mondja el mi a baj akkor nem tudsz segiteni,nyugodj bele...
7/7 anonim válasza:
küldesz neki pár smileyt meg <3-et
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!