Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnék neki segíteni?

Hogyan tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, csak ilyen netes kapcsolat van köztünk, msn-en szoktunk beszélni.

Szóval most eléggé mélyponton van, hogyan tudnék neki segíteni, hogyan rángathatnám ki belőle?

14/L ő 16 éves.

2011. ápr. 21. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
mit takar az hogy "mélypont"?Miben kellene hogy a segítségére legyél? Vagy konkrétan nem tudod?
2011. ápr. 21. 10:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom konkrétan, mert néhány napja nem beszéltünk. Csak facebook-on látom a különböző kiírásait, hogy mindenből elege van, meg stb. Rákérdeztem, hogy mi a baj, és azt mondta, hogy minden.
2011. ápr. 21. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

imádom az ilyen lyukas kérdéseket.

ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ahhoz tudnunk kell, hogy mi a baja. hisz nem mind1, hogy ellopott egy csomag rágót, vagy tömegkarambolt okozott az m1esen.

2011. ápr. 21. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
De nekem sem mondta el, pedig eddig minden problémáját megosztotta velem,de ezt most nem.
2011. ápr. 21. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbáld faggatni,nyugtasd meg egyszerűen!És ilyenkor még mindig jobb békénhagyni,mint nyaggatni,főleg egy TIZENHAT éves fiút..:) ilyenkor nehéz velük bánni.Tapasztalat.
2011. ápr. 21. 12:42
 6/7 :) :) :) ***** válasza:
Hogyha nem mondja el mi a baj akkor nem tudsz segiteni,nyugodj bele...
2011. ápr. 21. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
küldesz neki pár smileyt meg <3-et
2011. ápr. 21. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!