Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem szeretnek? Egyszerűe...

Miért nem szeretnek? Egyszerűen nem tudok ismerkedni Hogyan lehetnék nyitotabb?

Figyelt kérdés
Egy 15 éves tinilány vagyok,most kerültem egy gimnáziumba,de nagyon elvágyódom innen.Biztos velem van a gond, mert nincsenek az iskolában barátaim.Máshol azért vannak,de velük ritkán találkozom.Tudom magamról hogy egy kicsit visszahúzódó vagyok,és nehezen barátkozom.Próbálok érdeklődni,beszélgetni a csajokkal,de egy időután mással beszélgetnek.Ez egy olyan osztáály ahol mindenki ismeri egymást,mert a gimi előtt egy általános suliba jártak,aki meg nem az meg könnyen beilleszkedett,de én nem.Nem tudok így csak egyszerűen odasétáni valakihez és beszélgetésbe elegyedni vele,nem tudom miért,talán mert félek a visszautasítástól,nagyon félek.Senki sem szeret velem lenni,pedig amúgy egész jó társaság vagyok,és ha valaki megszólít feloldódom.Mindem vágyam h barátom legyen,akiben megbízhatok.Már a lelkem is kiteszem de semmi.Próbálok beszélgetni,de előbbutóbb kiszorulok.Furcsának furcsa vagyok kicsit,ráadásul anorexiás is voltam ,vagyis még mindig az vagyok,és így nem is tudok meggyógyulni,amúgy sem hiányoznék senkinek.Azért nem vagyok társasági ember,szeretek néha visszavonulni,DE BARÁTNŐRE SZÜGSÉGEM VAN.már-már görcsölve próbálok megfelelni,de semmise lesz.Már minden esté sírok,ennél még a régi suli is jobb volt ahol bántottak ugyan,de legalább egy igazi barátnőm volt.Inkább bántsanak minthogy egyedül legyek,nem szeretnék magányos lenni,de nem tudom hogy nyissak.Vagy törődjek bele hogy senkinek se kellek?Jó acsaládom szeret,meg még néhány barát,de veük csak hétvégén találkozom.nagyonrossz így,gyakran súgdolóznak rólam,midenki iyen csodabogárnak tart.Mit tegyek,hogy ne legyekegyedül?
2009. márc. 4. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat,kedves vagy.amúgy a régi barátnőm még megvan,nagyon szeretem csak sajnos ritkán találkozunk(messze lakik),de tényleg mebízom benne,és a családomban is.
2009. márc. 10. 20:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy sosem szoktam lenézni valakit amiért cigizik,meg egyebek,mert nekem is van amiről nem tudok leszokni,a többieket mmindig elfogadom úgy ahogy vannak.Köszönöm mindenkinek,sokat segítettetek.
2009. márc. 10. 20:33
 13/14 anonim válasza:

Az előttem szólóak szinte már mindent elmondtak, amit akartam.

Szerintem ne aggódj, előbb-utóbb meg fogod találni a Te társaságod. (Anya is mindig ezt mondja nekem.:) Én is ilyen visszahúzódó, szorongó tipus vagyok)

Én szívesen lennék a barátod. :P :) Na jó, tudom, hogy lehetetlen, csak vicceltem.

2009. ápr. 1. 16:54
 14/14 anonim válasza:

Szia! :)

Most találtam rá a kérdésedre.

Remélem, 3 év alatt megváltoztak a dolgok! Hogy megy most a sorod ha nem indiszkrét? :)

2012. márc. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!