Miért nem szeretnek? Egyszerűen nem tudok ismerkedni Hogyan lehetnék nyitotabb?
szia. én egy középiskolai tanárnő vagyok. nagyon sajnálom, hogy ennyire egyedül érzed magad. talán az ún. tanórán kívüli programokon könnyebb lenne ismerkedni, pl. diáknapon, sportnapon stb.. nem tudom, hogy nálatok vannak-e ilyenek. gondolom, igen.
miért lettél anorexiás? nem lehet, hogy nincs önbizalmad? vagy csak beképzeled magadnak, hogy nem szeretnek?
falun vagy városban élsz?
Igen,jó tanuló vagyok,és szívesen segítek is másoknak :D.
Megpróbálok természetesen viselkedni,mert sokszor az a baj hogx görcsösen próbálok megfelelni.Ezt anyu mondta.
DE nem iszom,nem cigizem ,nem drogozom,és nem is fogok sohasem.Kipróbálom a tanácsait,és köszönöm szépen.
Szia!
Szomorúan olvastam, amit írtál. Sajnos gyakran az értékes fiatalok zárkózottabbak a többieknél, és úgy érzik, őket nem szereti senki. Talán úgy érzed, Te vagy az egyetlen ilyen, és nem is sejted, mennyien járnak hasonló cipőben. Persze, ha sejted is, nagyon az se segít.
A kérdésedben pedig már benne is van a válasz. Közhely ugyan, de tény, hogy minél inkább meg szeretnél felelni, és vágysz rá, h. befogadjanak, annál inkább elutasítóak lesznek veled szemben. Nem azt mondom, persze, hogy ne vágyj rá, de a szünetben ne sóvárogva nézz a többiek után, hanem pl. vegyél elő egy könyvet (ne tankönyvet, ha lehet, ne is kötelezőt), és olvass. Egyrész el is foglalod magad, másrészt egy idő után kíváncsiak lesznek rád, m. nem nyomulsz utánuk.
Az is jó ötlet, h segíts másoknak a tanulásban, amit pedig Te nem értesz, nyugodtan kérdezd meg valakitől, aki szimpatikus!
Mi lett az általános iskolai barátnőddel? Vele tartjátok még a kapcsolatot? Az is sokat segítene!
Attól pedig önmagában senki nem fog kiközösíteni, h. nem iszol meg cigizel. Ha olyan a társaság, lehet, h. kicsit fuán néznek rád, talán még megjegyzést is tesznek, de ha Te magad büszke vagy rá, h. ilyen vagy, úgy , h. közben a többieket nem nézed le azért, m. cigiznek, akkor elég hamar tisztelni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!