Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 15 éves fiú mennyire...

Egy 15 éves fiú mennyire vágyik a testiségekre?

Figyelt kérdés
Pl. a csókra, szeretkezésre.
2011. ápr. 19. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hu-hú ez fogós kérdés :) A fiú személyiségétől függ. Egy visszafogottabb srác szerintem érintésre romantikázásra, gyengéd csókokra vágyik. Viszont az anti-romantikus típusnak azért vannak ilyen gondolatai. Csókra minimum de szexre nem biztos. Csak ő hiszi azt, hogy vágyik rá :) 21/L
2011. ápr. 19. 20:41
 2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon, vagy legalábbis érdekli.
2011. ápr. 19. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Èrdekli,mert minden mindenhol ezzel van teli.Persze kiakarja próbálni,mert a haverok is.De egyéntöl függö....
2011. ápr. 19. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Még a 13 éves is:(
2011. ápr. 20. 09:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegyik vágyik rá max nem meri elmondani nehogy a csaj szakítson hogy jajj ez is csak "azt" akarja :)
2011. ápr. 20. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 15 éves kamaszba tombolnak a hormonok és nagyon kíváncsi. Szeretne minél előbb túl lenni a dolgon de egyébként fölösleges ilyen korban úgy kapkodni. Először legyenek az alapvető részletekkel tisztában mert sajnos túl sok a felelőtlenül szexelő tini és ebből következőleg a nemi betegségek és a nem kívánt terhességek. A szex nem bűn sőt teljesen természetes de ha nem akartok idő előtt apukák lenni vagy elkapni valamit használjatok óvszert. Ez nem kötözködés csupán jó tanács.
2011. ápr. 20. 13:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, aranyos vagy, de én lány vagyok, és csak kiváncsiságból kérdeztem. :)
2011. ápr. 20. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít mindenki a testiségnek. Pedig egy kapcsolat nem elsősorban attól jó, hogy testiség van benne. Sokkal fontosabb, hogy lelkileg, szellemileg összhangban legyen egy pár, és ha ez megvan, akkor tuti meni fog a szex is. Fordítva viszont abszolút nem működik. Attól, hogy ó valakivel testileg, attól még lehet, hogy hétköznapi szituben nem bárnál ki vele egy percet sem.

Ma már a fiatalok egyre korábban vágynak a szexre, mert azt hiszik ezzel siettethetik a felnőtté válást. Sajnos igaz, amit vki írt, hgy már 13 évesen is.

A legújabb kutatások szerint 13 évesen már sokan azt hiszik elkéstek, lemaradtak valamiről, ha még szüzek. Ez elég nagy baj. Mire agyilag is érettek lennének rá, már testileg kiégnek.

A kérdésedre válaszolva: személyiségfüggő. Van aki 15 évesen már túl van mindenen, van aki még korainak érez egy csókot is.

2011. ápr. 20. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen. Ebben a korban nagyon is vágynak rá. És sajnos sokan csak arra. :S

14/L

2011. ápr. 21. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy lánynak is fontos tudnia hogy milyen következményekkel jár a felelőtlen védekezés nélküli szex.
2011. ápr. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!