Jaden Smith ft. Justin Bieber - Never say never. Kamaszok, (főleg lányok)! Nektek hogy tetszik?
Nekem nagyon tetszik! Főleg, amikor Jaden rappel, tök jól csinálja :P A magyar dalszöveg is tök jó, meg a klip is ^^ Szerintete?
Aki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
Köszi a válaszokat, csak kiváncsi vagyok :D
13,5/L
DE ÉN UTÁLOM!!
Mit olyan nehéz ezen felfogni?És nem érdekel,hogy-hogy értelmezed az írásom,ha kioktatónak akkor annak..elég tehetséges emberke vagy ha az írásomból eldöntödd,hogy milyen a hangnemem (Y)
Ja és kérlek valami híres és külföldi kritikust olvass :)
És még: igen egyáltalán nem oktató hangnemben írtál..csak éppen megmondtad,hogy márpedig miaz,hogy valakinek nem tetszik?!tetszen már mindenkinek ,emrt tehetséges.
Ha egy filmben olyan színész van a hátán,mint a karatekölyökben akkor ...
Elkéne fogadni,hogy nem mindenkinek jön be az a 'színész' aki nem azért tehetséges,mert úgy született és megküzdött/dolgozott azért,hogy tehetséges legyen.Nem kell sajnálni szegény Jadnet,mert valószínűleg élete végéig nem lesz olyan gondja,mint annak a több millió embernek a földön/világon..És őt NEM érdekli az,hogy ki-mint mondd róla,de mindegy áhízozz csak róla,majd olyan 16-17 évesen rájössz milyen hiba volt ennyit foglalkozni vele,de mindegy a te döntésed kit szeretsz és kit nem ezt tiszteletben tartom,de akkor fogadd már el más véleményét,mert itt a gyk kb az emberek 80-90% nem szereti se Justint se Jadent,ez van.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:15
Nem azzal van a bajom, hogy neked nem tetszik. Kit érdekel?! Viszont az, hogy te állítod, hogy Ő nem tehetséges. Igen, vannak nála tehetségesebb emberek. De ő egy 13 éves gyerek, sőt! Amikor a filmet forgatták még a 12-t sem töltötte be!! nem lehet összehasonlítani híres felnőtt színészekkel. És mindenütt azt írják, hogy KORÁHOZ KÉPEST jól játszott!
És onnan állapítottam meg, hogy kioktatóan írsz, amilyen szavakat használsz, ahogy megfogalmazod a mondatot! Ezt lehetne normálisan is leírni, de mind1. Én nem akarok veszekedni! Légyszi ne írj többet, mert én nem arra voltam kíváncsi, hogy ki szereti Jaden-t, Justin-t, vagy a Karatekölyköt! Hanem, hogy kinek tetszik a Never say never!
Mellesleg érthető, hogy megvédem, mivel én szeretem! Szerintem mindenkinek van egy kedvenc sztárja, akit ha kritizálnak és rosszat mondanak róla nagyon ki tud akadni! Nekem Jaden és Rihanna a kedvenc sztárom, és nem érdekel, ha neked van igazad! Ők a kedvencem, és ha bárki rosszat mond róluk én megvédem őket! Ennyi.
Azt meg hogy tehetséges-e kérlek ne Te döntsd el!
És még egyszer kihangsúlyozom: ÉN NEM AKAROK VESZEKEDNI!!!!! Próbáltam normálisan megfogalmazni a gondolataimat, ha bántó vagy sértő akkor elnézést!
Kapásból tudnék az ISKOLAI színjátszó körből minimum 3 jobb színészt mondani. Zenészt még többet, hajjajj. Hallottál te már 13 éves srácot úgy gitározni, mint Slash? Na, ő a tehetség. Ez a kis kölyök oda született, a húgán is csak az Autotune segít. Nem tartom túl sokra az ilyeneket. Justin Bieber meg...oké, legyen valaki aranyos, de ne csöpögjön a nyál a cseresznyésre szájfényezett szájából:P
13 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!