Jaden Smith ft. Justin Bieber - Never say never. Kamaszok, (főleg lányok)! Nektek hogy tetszik?
Nekem nagyon tetszik! Főleg, amikor Jaden rappel, tök jól csinálja :P A magyar dalszöveg is tök jó, meg a klip is ^^ Szerintete?
Aki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
Köszi a válaszokat, csak kiváncsi vagyok :D
13,5/L
Figyelj:)
Mi csak megmondjuk a véleményünket..neked úgy látom mindened ez a kölyök szóval nézd a karatekölyköt,ha jól esik.Ennyi.Én tuti nem fogom megnézni.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:18
Nem értetted meg amit mondtam... Nem azt mondtam, hogy rajongj Jaden-ért, és nézd a Karatekölyköt! Csak arról van szó, hogy abszolút semmit, de semmit nem tudsz Jaden-ről, és úgy alkotsz róla véleményt. Én csak azt mondtam, hogy ha láttad volna a Karatekölyköt, akkor tudnád, hogy nagyon jó színész, és ehhez az apjának semmi köze. Egyszerűen ért ehhez. Az csak egy löket volt, hogy híres az apja... Nagyon jó színész. Nem kell szeretni, de Te felszínes vagy, a látszat alapján ítélsz, holott nem tudod milyen valójában. Én nem akarlak megbántani, csak felhúztam magam, mert úgy ítélsz, hogy nagyon nem vagy tisztában, azzal, hogy milyen is Jaden. De mindegy, én nem akarok itt vitázni ^^
Kedves Kérdező!
Itt most nem arról van szó, hogy Jaden mennyire jó színész, hanem hogy ez a szám mennyire trágya. Amúgy nem értem miért dicséred annyira ezt a kölyköt, láttam a Karatekölyköt, és láttam már jobb színészeket.
Ha ebbe a korosztályba keresel nagyon jó színészeket, akkor nézd meg az "Egy jobb világ" c- filmet, és a Christiant alakító gyereket. Na, ő tényleg nagyon jó.
És ez nem Jaden fikázása, mert jó színész, de azért ennyire nem.
Lehet lepontozni! Pacsi! ^^
15/L
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:07
Igazad van, teljes mértékben. Itt nem Jaden-ről van szó, hanem a számról. De sokan eltértek a tárgytól, én pedig meg akartam védeni, mert szerintem megérdemli, hogy híres legyen. Csak azzal van bajom, aki úgy mondj véleményt egy emberről (legyen az bárki), hogy nem is ismeri. Én csak azt akartam mondani, hogy bár az apja híres, nem csak amiatt híres, hanem mert (már elég sok ismerősöm mondta), hogy korához képest ügyesen színészkedik. Azzal nincs baj, aki látta a filmet és úgy kritizál, csak az olyan zavar, aki nem is látta a filmet, nem tudja, hogy milyen jól alakít, és úgy mond róla véleményt.
És mégegyszer mondanám, hogy csak azért írtam mindezt, mert sokan nagyon eltértek a tárgytól, és Jaden-t kezdték fikázni. Idézem:
"J. Smith meg a testvére is csak egy átlagos gettó nigger lenne ha nem Will Smith lenne az apjuk..." -> főleg neki szántam, a kérdésre egyáltalán nem válaszolt, csak fikázta Jaden-t.
"Elég f.s. Főleg h két kis b.zi gyerek énekli..."
"...a Jaden gyerek meg az apucija nélkül hát...hagy ne mondjam hol lenne" -> és Ő miatta is írtam azt, hogy Jaden, megérdemli a hírnevet, mert tökjól színészkedik, stb...
Ezek miatt írtam azt, amit írtam. Itt nagyon nem Jaden-ről van szó (legalábbis nem úgy terveztem), hanem a számról. És van aki ok nélkül fikázza Jade-et, holott most nem is Ő a téma, hanem a Never say never.
Én nem szeretnék veszekedni, csak gondoltam, jobb ha leírom, amit gondolok, légyszi ne vegyétek sértegetésnek meg ilyenek, mert tényleg nem annak szánom, csak leszerettem volna írni, az én véleményemet. Sajnálom ha bárkit is megbántottam, ha így van akkor bocsánat ^^
Nekem a zene tetszik, függetlenül attól, hogy ki hogy fikázza JB-t. Nem vagyok fanatikus rajongója, de ha egy zenéje tetszik, nem fogom az ellenkezőjét állítani, csak azért, mert a nagy rajok szerint "ooolyan buz*is".
L/16
Figyelj láttam a filmet és bizony nem a legjobban alakitott.És te ismered??Beszélsz vele találkoztok vagy mi,hogy ennyire úgy csinálsz,mintha puszi-pajtik lennétek.NEM NEM ISMERED.Az,hogy ismered a zenéit,filmjét és tudod az életrajzát oda vissza ttól nem ismered és valószínűleg nem is FOGOD.És engem meg az idegesít,hogy egy ilyen "sztár" miatt veszekszel azokkal akikkel még lehetsz barát.
És NEM lenne sehol.Hirtelen csak a színjátszói szakkörről tudnék sokkal tehetségesebb embereket mutatni akik a nulláról indultak.De ő.
Nem tehetséges.
Ha Neked is profi színészek profi effekttek profi vágások stbst-ért fizetne apuci te is lehetnél ugyan ilyen,hidd el.Nem akarlak bántani,de tényleg.Beleszületett a sztárságba,ez van.De nem megérdemli a hírnevet rengeteg olyan emebrt tudok aki ténylegesen megérdemelné a hírnevet és elég csak belegondolni hány olyan ember élhet a világon aki megérdemelné,de RÉG nem erről szól a sztárvilág,hogy ki érdemlni meg és ki nem,réges régen nem.
És ez a szomorú.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:22
Én nem olyan hangnemben válaszoltam, ahogy Te, már bocsánat! Nem ilyen kioktato hangnemben, de tudod mit? Mind1! És én sem úgy értettem, hogy ismerem, hogy találkoztam vele meg minden, de én láttam az összes filmjét, és akár tetszik akár nem szerintem nagyon jól megállta a helyét! És igen, az apja segített neki, abban, hogy beinduljon a karrierje, viszont nagyon jól játszik! És folyamatosan olvasom a Karatekölyök-ről szóló kritikákat, és eddig amiket olvastam, mindben azt írták, hogy nagyon jól játszott. És remélem érzed az írásomon, hogy én nem kioktatni akarlak, és nem olyan hangnemben szólok hozzád, mint Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!