Jaden Smith ft. Justin Bieber - Never say never. Kamaszok, (főleg lányok)! Nektek hogy tetszik?
Nekem nagyon tetszik! Főleg, amikor Jaden rappel, tök jól csinálja :P A magyar dalszöveg is tök jó, meg a klip is ^^ Szerintete?
Aki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
Köszi a válaszokat, csak kiváncsi vagyok :D
13,5/L
Nekem nem tetszik. Úgy, ahogy egyik dzsásztin bíbőr meg hasonló trágya zenék se...
16:06-os!
Ez vicces volt. Lejárt szám? Mikor adták ki? Egy hónapja? Te meg úgy írsz, mintha húsz éve mindennap csak ez menne a rádióban meg a tévében. Jót nevettem...xD
khmkhm..
16:06-os vagyok a klippet kb 10-11 HÓNAPPAL ezelőtt adták ki a szám meg még régebbi szóval 1 éves BŐVEN megvan..
és mivel éjjel-nappal ez ment mindenhol IGEN meguntam úgy,mint a mizut,mert már mindenki azt énekelte-az ment/megy mindenhol pedig az MOSTANI szám..
erről ennyit.
Köszi a válaszokat!
És igen, a klipp ha jól tudom 2010 június-júliusában jelent meg, a szám pedig még előbb.
És van abban is igazság, hogy ha Will és Jada nem lenne híres, ők se lennének, mert Will Smith ötlete volt, hogy Jaden-t tegyék be a karatekölyökbe :D Viszont, aki látta a filmet, az bevallhatja, hogy Jade ahhoz képest, hogy 12 éves nagyon jól játszott :) Tökéletesen alakította a karakterét :) Hiába ez egy tehetséges család :DD
Jaden húga, Willow azonban, tényleg elég korán kezdte... nem kellett volna még neki állnia a karrierje építésének, dehát mind1 :D
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:51
Igen, talán igazad van, hogy "igénytelen" zene, talán kicsit tucat. De ennek a számnak van mondanivalója! Már a címem elárulja: Never say never. Soha ne mond, hogy soha! A mai zenék nagy része, mind hülyeségről szól, csak a hangzása jó, nincs semmi értelmes mondanivalója, de ennek van!
http://www.youtube.com/watch?v=uyVoRdgek4s
Ez a magyar dalszöveg... Megnézheted, van értelme ennek a dalnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!