Elengednéd 12 éves gyerekedet parkba lógni, bandázni?
Én korainak tartom, de nem akarom elrekeszteni sem a társaitól. Féltem is. Ha vmi történne egy kamasz mivel igazolja magát egy rendőrnek pl? Nincs személyije.
Nálunk elég sok a kisebbség is.
Köszi!
Az az igazság, nem egy vagány tipus, olyan áldozat szerű, akit piszkálni szoktak, sajnos. Volt olyan is, hogy én küldtem volna, de nem is akart menni.
Ilyen korban különösen fontos a szülő-gyerek kapcsolat. Tudom, időnként egy kicsit makacsok vagyunk, vagy visszaszólunk, de ez ezzel jár. Nem szabad tiltani, akkor majd suli után meg el a haverokkal.
Próbáld megismerni a társaságot, akikkel mozog, igyekezz bizalmi kapcsolatot kialakítani a lányodda és akkor nem lesz ilyen probléma.
12-13 évesen én is lent voltam a barátaimmal, nem csak a közvetlen környékünkön. Sosem történt baj, mert a szüleim mindig határozottan neveltek, elmondták mit szabad és mit nem.
15/L
Szerintem nem ártana meghívnia is néha a barátait. Nekem is elég sok(féle:D) barátom van, valamelyiket kedveli a családom, van amelyiküket kevésbé, de legalább tudják kik azok. El szoktak engedni a városon belül bárhova, de megértem, hogy nem nagyon aggódnak, 10km-re otthontól járok suliba. Tehát csak annyi, hogy tudd, kikkel megy:)
13L
Engedd el,főleg ha eddig te akartad,hogy menjen.
Csak figyeld,hogy kikkel,merrt ha tényleg ilyen kis áldozat típusú akkor elhethogy csak "szívatni" akarják,figyelj oda de azért ne küldj ügynököt meg ne kövesd :DD
Csak szépen a legjobb az lenne ha bizalmas lenne felé és így mindent elmondana neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!