Van példaképed?
Szia.
Én senkiért sem rajongok betegesen, de van egy ember akire nagyon felnézek, tisztelem és szeretném, ha engem is olyan fantasztikus jellem, akaraterő és küzdő szellem jellemezne, mint Michael Schumachert. Ő az az ember akire kiskorom óta felnézek, mert mindig támogatja az arra rászorulókat. Sosem adta fel, minidg küzdött a végsőkig, ami meg is látszik az eredményein. Sosem okolt másokat, elfogadta, ha hibát követett el. Számomra Ő a példakép. De nem akarok 100%-ban olyan lenni, mint Ő, de örülnék ha ezekből a tulajdonságokból én is magamon hordanék néhányat.
Minden jót Neked.
Ági
12/L
Nekem több példaképem is van.
Az első Agatha Christie: Okos, talpraesett nő, aki az írásaival emelkedett ki a többiek közül. Szerény volt, jó anya, és második férjért sok áldozatot hozott. Szolgálta a hazáját, és mégis háttérben maradt.
A második Ottlik Géza: Hatalmas tehetség, kitartó, matematikus és irodalmár egyben. Ő is nemzetének élt, és igazi maximalistaként, soha nem engedett a mértékből.
A harmadik példaképem pedig Tóth Árpád. Híres költő, a Nyugat tagja, és betegsége mellett képes volt a számomra legszebb verseket létrehozni.
Gondolom feltűnt, hogy a példaképeim között mind olyan személyek szerepelnek, akik írással foglalkoztak. Én is ilyen író akarok lenni majd, aki műveivel szebbé teszi a világot. Szerintem akinek van életcélja, annak kell lennie valaki, akire felnézz, és akit mércének tart.
20/L
"16 évesen az anyja szülte, nevelte"
Az anyja szülte ? Ezzel újat mondtál :O
Egyébként Tunyogi Péter, isten nyugosztalja.
15/F
2pac
az nagyon hosszú történet lenne hogy miért!.. gondolom sokan tudtok tupacról..
Rest In Peace Tupac <3 :( =)))
12f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!