Van példaképed?
Selena Gomez, nagyon bájos egyszerűen fantasztikus hangja van és gyönyörű smink nélkül is. Nagyszerű színésznő sztem bármit el tud játszani.
Ráadásul a nulláról indult. 16 évesen az anyja szülte, nevelte, és örültek ha aznap hozott az anyja valamit enni. Csak éltek egyik napról a másikra. Most meg a leghíresebbek közt van. Szóval én csodálom őt.
Nekem három példaképem van, ha lehet ezt így mondani:)
Munka, iskola terén a majdnem keresztanyum. Pénzügy-számvitel szakon végzett a főiskolán, 5 nyelven tud, ebből 3 nyelven profin. Több, mint 10 éve dolgozik egy eléggé nagy cégnél Pesten. Olyan a munkája, hogy van, amikor szólnak neki csütörtökön, hogy hétfőn reggel indul a géped ide meg oda és megy külföldre (Európán belül) tárgyalni. Elég jól keres és élvezi is a munkáját.
Szeretnék majd én is ilyen sikeres lenni a munkámban:)
Család szempontjából anyukám a példakémet. Mindig arra törekedett, hogy nekünk jó legyen, mindenünk meglegyen, ne kelljen nélkülöznünk semmit. Kb. 3 éve nem vett magának nadrágot, mert ami van pénz mindig elmegy, pedig nem szórjuk a pénzt. Próbálja összetartani a családot, olyan igazi édesanya típus, imádom:)
A harmadik példakémem a nagymamám. Kiskoromban nagyon sokat voltam náluk, mert anyuék dolgoztak. Sokszor ő jött velem játszótérre, oviba értem, ha beteg voltam ápolt. Nagyon odaadó, törődő nagymama volt, minden kívánságunkat leste, ha este 7-kor kitaláltam, hogy palacsintát szeretnék enni, nekiállt palacsintát csinálni. Mindig megengedte, hogy segítsek neki, persze, csak olyat, ami nem veszélyes. Igazi nagymama típus volt, imádtam vele lenni:)
Nekem ők a példaképeim, ők azok akikre mindig is fel fogok nézni, mert az élet valamilyen terén sokat tudnak, sokat tettek le az asztalra. Szeretnék mindhármukra hasonlítani egy kicsit:$
15L
Számomra nincs és soha nem is volt példaképem.
Anyum,apum meg sok emebrt tisztelek-becsülök,de nem a példaképeim.
Nekem a példakép fogalma márt jelenthet,mint nektek.
Én nem akarok senkire se hasonlítani és nem nézek fel senkire se úgy,mintha hibátlan lenne,mindenkinek vannak hibái az álhihatosan istenített Disney sztároknak is :)
És ha lenne példaképem akkor már olyan lenne akit ismerek is :)
Michael Jackson
Rettenetesen jószívű és sugározza a szeretetet még azután is hogy meghalt :(
Nagyon szeretem őt annak ellenére hogy nem találkoztam vele.
Rest in Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!