Mi miatt szoktatok veszekedni a szüleitekkel? Mi az, amit a legnehezebben viseltek el velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 19:44
11/15 anonim válasza:
Mostanság anyával azért szoktunk veszekedni,mert az iskolában lesz egy bál amire én nagyon szeretnék elmenni de ő állandóan azt hajtogatja,hogy nem jön el mert nincs mit felvennie,nincs magassarkúja és csúnya....Ez nincs így :) Tudom,hogy végül el fog jönni,de már az egésztől elveszi a kedvem. Ezek valójában nem is olyan veszekedések. Általában még a testvérem miatt.
13/15 anonim válasza:
tanuláson, takarításon-_"- meg hogy nem kéne annyit a pasimmal aludni...
16/L
15/15 anonim válasza:
olykor napokat könyörgök, hogy elmehessek hétvégén valamerre(nem bulizni)
bulizni egyáltalán nem enged el
nem hagy egyedül hogyha arra lenne szükségem, de ha társaságra lenne szükségem akkor nem érdeklem
nem fogja fel hogy nem vagyok képes mindenkinek megfelelni(és nemis akarok)
túl sok mindent vár el
nem érti meg hogy nem vagyok hajlandó elfogadni az élettársát( aminek elég kemény okai vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!