Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti melyik terhességi...

Kismamák! Ti melyik terhességi tüneteteket élitek meg a legnehezebben?

Figyelt kérdés

Én egész terhesség alatt az állandó wcre járást.Este mikor végre bevackolok, kényelembe helyezem magam, már mennem is kell pisilni.És ez óránként ismétlődik:)

31 hetes km

2010. szept. 30. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ez a 3. terhességem és legeslegeslegeslegjobban mindig az zavart hogy ha mentem be a városba akkor nincs annyi wc ahova mehetnék és hát nézni kell azt is hogy tiszta legyen úgyhogy vagy feljárok a családtag lakására v. a plázák közelében maradok.

meg amikor bennt járok a tesco legmélyén és rámjön a pisilhetnék az olyan rossz mintha a legjobb könyvet kéne letenni mert csengettek.. vááááááááá.

szóval igen a pisilés állandóan mert inni ugye kell...

2010. szept. 30. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemnél sokat vérzett az orrom (nem volt pedig vérnyomásgondom, csak a megnövekedett véráram miatt). Volt, hogy ültem a kocsiban, néztem a visszapillantóba, és úgy néztem ki, mint akit szétvertek, tiszta vér volt a fejem, észre sem vettem. Máskor ébredtem reggel, megint csak tiszta vér volt minden, álmomban vérzett az orrom.

Ez végig is kísért engem egész terhesség alatt, kb 3 naponta dőlt a vér az orromból.

Most a második terhességemnél a csípőfájdalom zavar, hogy néha nagyon nehezemre esik járni.

2010. szept. 30. 13:15
 3/14 anonim ***** válasza:
a hányást.
2010. szept. 30. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a gyakori migréneket és az azzal járó hányingert/hányást. gyakori pisilés is van, de inkább fölkelnék ötször éjszaka, csak a fejem ne fájna már ennyit.
2010. szept. 30. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
a hanyingert/hanyast
2010. szept. 30. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
a pisilést!!!!
2010. szept. 30. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a saját hisztijeimet. Szegény férjemtől napi 2x kérek bocsánatot mert olyanokon sárkánykodom néha, hogy ihajj. Aztán lehiggadok és megijedek magamtól:).

2010. szept. 30. 18:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, a 39. hétben.
2010. szept. 30. 18:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Én azt utálom a legjobban, hogy szinte egyik pillanatról a másikra változik a hangulatom. Szegény Drágám mondandóján sokszor megsértődök, vagy elkezdek sírni, persze később belátom hogy semmi olyat nem mondott amin bőgnöm kellene.

36h km

2010. szept. 30. 18:25
 10/14 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Pisi+ hiszti, ebben a sorrendben... 23 hetes
2010. szept. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!