Kismamák! Ti melyik terhességi tüneteteket élitek meg a legnehezebben?
Én egész terhesség alatt az állandó wcre járást.Este mikor végre bevackolok, kényelembe helyezem magam, már mennem is kell pisilni.És ez óránként ismétlődik:)
31 hetes km
ez a 3. terhességem és legeslegeslegeslegjobban mindig az zavart hogy ha mentem be a városba akkor nincs annyi wc ahova mehetnék és hát nézni kell azt is hogy tiszta legyen úgyhogy vagy feljárok a családtag lakására v. a plázák közelében maradok.
meg amikor bennt járok a tesco legmélyén és rámjön a pisilhetnék az olyan rossz mintha a legjobb könyvet kéne letenni mert csengettek.. vááááááááá.
szóval igen a pisilés állandóan mert inni ugye kell...
Első terhességemnél sokat vérzett az orrom (nem volt pedig vérnyomásgondom, csak a megnövekedett véráram miatt). Volt, hogy ültem a kocsiban, néztem a visszapillantóba, és úgy néztem ki, mint akit szétvertek, tiszta vér volt a fejem, észre sem vettem. Máskor ébredtem reggel, megint csak tiszta vér volt minden, álmomban vérzett az orrom.
Ez végig is kísért engem egész terhesség alatt, kb 3 naponta dőlt a vér az orromból.
Most a második terhességemnél a csípőfájdalom zavar, hogy néha nagyon nehezemre esik járni.
Szia!
Én a saját hisztijeimet. Szegény férjemtől napi 2x kérek bocsánatot mert olyanokon sárkánykodom néha, hogy ihajj. Aztán lehiggadok és megijedek magamtól:).
Én azt utálom a legjobban, hogy szinte egyik pillanatról a másikra változik a hangulatom. Szegény Drágám mondandóján sokszor megsértődök, vagy elkezdek sírni, persze később belátom hogy semmi olyat nem mondott amin bőgnöm kellene.
36h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!