Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudom mit csináljak?

Lovelydog14 kérdése:

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyuék nem nagyon szeretnek egem elengedni sehova nagyon,mert féltenek.Meg kéne velük érdetni valahogy hogy már nem vagyok kicsi és elmehetek oda ahova szeretnék. Hogy csináljam hogy elengedjenek??
2011. ápr. 6. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hova szeretnél menni?
2011. ápr. 6. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Engem 17évesen engedtek először!!!bulizni akkor is csak 11ig.Megértettem soha nem rapliztam mert hát a mai világban és ez 8évvel ezelőtt volt azóta még rosszabb.Kb 2éve voltam utoljára és MÁR AKKOR tele volt a szórakozóhely taknyosokkal(már bocsi) hiába kérnek személyit.Szóval inkább nem is mennék bár gyerek mellett nehéz lenne.neked is meg kellene értened miért nem engednek el bár nem tudom mennyi idős vagy!???Hova is mennél tulajdonképpen?
2011. ápr. 6. 09:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsoka! Amm 14 vagyok. De nem bulizni szeretnék , hanem a barátaimmal moziba menni meg ilyenek. :)
2011. ápr. 6. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ ez, merre laksz, kikkel mennél, mikor, és mennyire vagy megbízható felelősségteljes. Ezt így látatlanba nem igazán lehet eldönteni. De azt hiszem egy délutáni mozi, amennyiben sötétedés előtt hazaérsz bőven belefér.
2011. ápr. 6. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok.Moziba tuti elmehetnél szerintem.Me sétálni,fagyizni ilyenek.Beszéld meg velük kultúráltan.Vigyázol magadra viszel telefont stb.Sok sikert:)
2011. ápr. 6. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!