A fiúk tényleg csak "azt" akarják?
Vannak fiú barátaim, anya pedíg mindig azt mondja, hogy ők is pasiból vannak, és csak 'azt' akarják tőlem :'( Ugye nem igaz!?
13/Ł
Szia!
Nekem is sok fiú barátom van. Egyikük ilyen kétes volt(legyen M), több, mint barát, kevesebb, mint szerelem, ez a srác elég perverz volt, addig jó értelemben, mert vicces tudott lenni. Évfolyamtársam, szóval együtt voltunk velük kirándulni(3 nap). Este a fiúszobában gyűlt össze a "banda", leültünk beszélgetni. M elment zuhanyozni, nagyon idegesítette, ha az ágyára ülnek/fekszenek, hát én jól kinyúltam. Ő jött ki a fürdőből alsónadrágban, jót röhögtünk, ő meg rámpattant és...köhköh félreérthetően viselkedett:S De másik évf.társam meg még el is fordult, mikor benyitott és épp alsóneműben voltunk, őt is választottam végül:)
13L
Vannak, akik csak azt akarják, de vannak, akik nem csak erre hajtanak.
Én 3 fiúval is nagyon jóba vagyok, kettővel szoktunk is hülyéskedni, mert egyiknek sincs barátnője és van, hogy mondják, hogy milyen jó lenne, ha lenne barátnőjük (a szex miatt). Poénból szokták mondani, hogy lesz*pom-e őket vagy a barátnőmnek. Ha vicces hangulatban vagyok szoktam mondani, hogy persze, mikor és hol? De mind a négyen tudjuk, hogy ez csak tréfa. A fiúk még bökdösni és csikizni szoktak minket, a bökdösést pl. kifejezetten szeretem, mert az egyik srác úgy bökdös, mintha masszírozna és nagyon jó érzés:)
De ez mind tréfa, és ezt tudják ők is.
Nyílván akarnak már szexelni, de azért ők sem gondolják komolyan, hogy csak úgy egy csajt megdugjanak..
15/L
Én pl nem de azért ha lenne alkalom természetesen nem utasítanám vissza de nem arra hajtok...
18f
törölve lett a válaszom, hogyhogy leírom mégegyszer.
lehet, hogy azt akarják, de ilyen idősen még nem nagyon tudják......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!