A fiúk tényleg csak "azt" akarják?
Figyelt kérdés
Vannak fiú barátaim, anya pedíg mindig azt mondja, hogy ők is pasiból vannak, és csak 'azt' akarják tőlem :'( Ugye nem igaz!?
13/Ł
2011. ápr. 5. 22:13
1/15 anonim válasza:
Legtöbbször igaz. Ilyen fiatalon még ráérsz fiúkkal foglalkozni.
2/15 A kérdező kommentje:
Csak barátkozok a fiúkkal ^.^
2011. ápr. 5. 22:20
3/15 anonim válasza:
nemlenne kedved kicsit hmmhmmhmm?
4/15 anonim válasza:
Nem. És szerintem az sem normális, ha valaki ezzel eteti a gyerekét.
5/15 anonim válasza:
Nem mindegyik. Pl. én sem a szexért szeretek egy lányt, és soha nem tudnék még csak csókolózni sem azzal, akibe nem vagyok szerelmes.
6/15 anonim válasza:
Igaz hogy túlteng a hormon a korosztályomban mert kamaszodnak , és mindent megdugnának ami él és mozog de szerintem nem csak azt akarják.Legalábbis én nem.
16/F
7/15 anonim válasza:
Ez egy általánosítás ami a legtöbb fiatal fiúra sajnos igaz. Szerintem még túl fiatal vagy az ilyesmihez.
8/15 anonim válasza:
résen kell lenned, de ez azért túlzás. nyilván vannak köztük olyanok is, akiket már "ősidők" óta ismersz és haverok vagytok. másrészt meg Neked is kell érezni hogy állnak hozzád, változnak-e így hogy elkezdtek tombolnia hormonok.
9/15 anonim válasza:
Mondok vmit azt is akarják de lehet hogy csak később am én 15/F vok és a kiszemelt csajjal nem akarok sexelni csak petting
10/15 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, van olyan, aki csak azt akarja, és van olyan aki azt is akarja. Olyan fiú nincs, aki ne akarná, de azért az igényesebbeknél ez erősen személyfüggő is. Nos elsősorban azt a fiútípust kell keresni, aki "azt IS akarja" de elsősorban a személyed, lényed fontos neki, és csak másodsorban a szexualitás. Ennek a kiszűrése pedig nagyon alapos ismeret, az, hogy te barátként ismersz valaki, nem egyenértékű azzal, amikor párkapcsolatban ismerkedsz vele, és elég sok időnek kell eltelnie, főleg a te korodban, hogy ki tudd szűrni azt, akinek nem szexre kellesz.De egyelőre azt hiszem ezzel nem kellene foglalkoznod, majd leghamarabb úgy 3 év múlva térj vissza a kérdéskörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!