Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek kicsi a jegyem?

Szerintetek kicsi a jegyem?

Figyelt kérdés
Szerintetek a 3-as jegy matekből hetedik osztályban nagyon kicsi? Próbáltam javítani, de nem ment. Az az érdekes, hogy az összes többi tantárgyból tényleg mindegyikből 5-ösöm van.Tudom, még van egy pár hónap a suli végéig, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. ápr. 5. 15:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, bocs, hogy "kicsit" írtam, nem "rosszat". Az egyik hozzászóló írta, hogy magyarból se lehetek valami jó, hát, szeretném neked elmondani, hogy országos magyar olimpián voltam,de nem dicsekvésképpen mondom. Mostanában javítani tudtam a matek jegyeimen, nem tudom hogy, de sikerült 5-t kapnom a legutóbbi dolgozatra!!!!Nem is hiszem el!!!:) Egyesek jól megijesztettetek, hogy gimiben alig fogom megkapni a 2-t..., de mindegy is, örülök, hogy egyeseknek mennyire jól megy a matek. Ha valaki még szeretne válaszolni, szeretettel várom a hozzászólásokat.:)
2011. ápr. 13. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!