Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek kicsi a jegyem?

Szerintetek kicsi a jegyem?

Figyelt kérdés
Szerintetek a 3-as jegy matekből hetedik osztályban nagyon kicsi? Próbáltam javítani, de nem ment. Az az érdekes, hogy az összes többi tantárgyból tényleg mindegyikből 5-ösöm van.Tudom, még van egy pár hónap a suli végéig, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. ápr. 5. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem mondom, hogy a legrosszabb, de belehúzhatnál egy kicsit, mivel a 7. osztályos jegyek már beleszámítanak a felvételibe jövőre, szóval ha egy erős középiskolába szeretnél bekerülni, akkor érdemes odafigyelned jobban
2011. ápr. 5. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

17:04

Én általánosban is és gimiben is rossz voltam matekból (egyszerűen nem érdekelt és lusta voltam foglalkozni vele), mégis felvettek egyetemre,pedig itt is van matek.

Persze nem azt mondom, hogy le kell sz*rni, de a hármas az nem vészes, főleg, ha minden másból kitűnő.

Amúgy a többi érettségi tárgyból sem álltam valami fényesen gimi vége felé, az érettségim mégis nagyon jól sikerült mindenből :).

Vannak olyan tipusú emberek (mint én),akik csak "vészhelyzetben" kapják össze magukat.

persze nem mondom, hogy ez jó.

Csak ne ijesztgessétek már, hogy ez rossz, mert NEM az!

L/24

2011. ápr. 5. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:

nem az én 4-es voltam akkor de lerontottem 8.-ra

:P

2011. ápr. 5. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Jajj hagyadmá gimiben ezért a menyben érzed majd magad!:D

Viccet félretéve, én is 3mas voltam matekból, utáltam a tanárt, most meg itt gimiben, szeretem a matekot, négyes vagyok :D:D 15/f

2011. ápr. 5. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
jaj mi ez a "ha most 3-asod van mi lesz a gimiben,egyetemen?!" duma :D én is 3-as voltam 7.-ben sőt 8.-ban is most meg 5-ös és 10.-es vagyok.
2011. ápr. 5. 21:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én Romániában élek, itt a 10-es jegy a maximum..Hát nekem itt 6-7-esem van matekből,az nem tudom,hogy ott mennyi lehet,de szerintem az a 3-as..Érdekes,hogy ilyen sokan nagyon jók matekből itt..(nem magamra értettem)
2011. ápr. 6. 14:58
 17/21 :) :) :) ***** válasza:
53%
jézusoom,tényleg csak matekből vagy rossz??...mert szerintem magyarból is az vagy...a jegy az nem lehet kicsi csak rossz...és igen,a 3-as jegy nagyon "kicsi"..
2011. ápr. 6. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves okoskodó 7.-es !

Nem tudom, hogy ki mondta neked ezt az egetverő baromságot, hogy középiskolában gányul fog állni az, aki hetedikben hármas. Felejtsétek már el ezt a baromságot. Középiskola nem arról szól- ellentétben azzal, amit hisztek-, hogy felkelsz, berobogsz a suliba, végig ülsz 8-9 dögnehéz órát, ebból majdnem azt összes órán dogákat írsz és másnapra megtanulsz 5 tantárgyból oldalakat, meg egyik napról a másikra 20 oldalas házidogákat csinálsz.

4 évvel feletted járok, egy kis rálátásom már van a gimis életre. Állítom, hogy itt jobban megy a matek, mint általánosban. És azért, mert neked megy, mert te kitűnő vagy, azért még jó lenne, ha nem néznéd le a másikat, aki rosszabb belőle. Különben is, 7.-ben az ötös átlag nem nagy kunszt, ha már itt tartunk, nem kell "dicsekedned " vele.

2011. ápr. 6. 15:55
 19/21 anonim ***** válasza:
én első osztályban 5ös voltam matekból..másodikban 4es aztán 8.ig hármas. 9.ben 3as 10.ben épphogy kettes és most 11.ben is épphogy kettes vagyok. Tehát lesz az még rosszabb is ha nem foglalkozol vele.
2011. ápr. 6. 20:54
 20/21 Picur27 ***** válasza:

Azok akik azt írják, "ha most 3-as vagy akk mi lesz gimiben meg egyetemen?" na azok semmit se tudnak! Én egészen 8.-ig 5-ös voltam. Matekszakra akartam menni, de végül is pályát váltottam. Most a gimiben 3-as vagyok és néha küzdenem kell érte. Az h 7.-ben hármas, szerintem tök jó. Van olyan osztálytársam, aki tanárhoz is jár és így is csak kettes. Van akinek nincs érzéke hozzá, ennyi. Én pl fizikához hülye vagyok. Szval ne parázz jó a hármas! Csak tanulj és írd meg a dogákat legjobb tudásod szerint és akk nem lesz gáz!

17/L jaa és 11.-es vagyok.

2011. ápr. 10. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!