Szerintetek kicsi a jegyem?
Ez gáz...
Én is 7.-es vagyok,de én szégyellném,ha 3-as lennék matekból...Jó,nem vagyok egy zseni,de azért az 5-ös átlagomat tartom.
Nem veszünk olyan bonyolult dolgokat,hidd el.
Már ha most ilyen a jegyed,akkor gimiben nem nagyon lesz 2-esnék jobb,már bocs.
Kicsi, jesszus...
Nem kicsi, hanem rossz.
Nem rossz, ritkán voltam hármasnál jobb matekból, mégis élek vígan. Ugyanígy gányul ment a fizika meg a kémia is.
Ez van.
7.ben elég egyszerű dolgokat vesztek egy 4es szerintem meglehetne bárkinek
Kicsi?az mi?ha arra gondolsz hogy rossz,akkor az
Ez már a felvételi jegyekbe beleszámít és a matekot mindenhol nézik
Én is hetedikes vagyok, és hármas matekból. Minden másból ötös. És nem kell azt mondani, hogy milyen egyszerű dolgokat veszünk, mert NEM!! Azt azért elmondom, hogy nálunk a matektanár orrba szájba szivat minket, volt hogy rossz napja volt, és mindenkinek egyest írt be.
Ja és én járok matektanárhoz, rendesen csinálok leckét, figyelek az órán, igyekszek, próbálom megérteni, de nem megy négyesre! Szóval ennyit erről!
13/l
1-elégtelen
2-elégséges
3-közepes
4-jó
5-kitűnő
Tehát a 3-as nem olyan rossz.
15:12 vagyok
Azért kíváncsi lennék azokra,akik most 3-ok matekból,hogy mit fognak kezdeni gimiben,egyetemen...
én különtanár nélkül lettem 4es és nem 3.9re lettem 4es hanem 4.3ra és lehetett vna 5 is ha nem írunk ilyen logikai feladat sz.rokat ami még a legjobb tanulónak is 3as lett
nem a tanárra kell fogni mert 3ast kapsz gondolom nem tudtad 5ösre az anyagot
középiskolában nem lesztek 2esnél 3asnál jobbak
és matekból jövőre felvételi
ott már tényleg nem lehet tanárra fogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!