Nálatok/a szüleiteknél is ennyire fontos ez az osztálykülönmbség?
Anyuék (leginkább apa :( ) folyton mondják,hogy ne barátkozzak "csórókkal" (itt azokra gondolnak,akik nem vesznek több 10 milliós kocsikat,stb....).
Most a legjobb barátnőm egy tök normális csaj,csak az anyáék problémája vele,hogy a szülei normálisak (az enyémekhez képest xDD) ...
Mit tegyek?
14L
hasonlo cipoben jarok, van egy haverom, akihez atmentem mert gyakorolnunk kellett tancra, es persze nem elnek tul jo korulmenyek kozott. Mi se vagyunk gazdagok persze...
Apumnak sem tetszett - leginkabb azert, mert fiu - es nem dijjazzak a baratsagunkat...
Ne foglalkozz a szuleiddel, de hallgasd meg oket...
A szüleid a zsidó - cigány - rabbi - f@szparaszt nevű osztályhoz tartoznak, igyekezz te a "normálisak" közé tartozni.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok "csóró", de a barátaim közül sokan azok.
Én meg pont, hogy a "csóró" kategóriába tartozom, a régi sulimban nem s nagyon voltak barátaim. Szomorú, ez van, csak nevetek az ilyen embereken, mint a szüleid. Nem igazi értékeket vesznek figyelembe, ő bajuk, egyszer pofára esnek...valamikor, majd a Mennyország kapujában:P
13L
Én az osztályban kb. középen vagyok, de sztem nekem nincs jogom leszólni a nálam szegényebbeket, vagy a szüleiket, amíg én egy forintot sem kerestem. Ha már elérsz valamit, és tudod, hogy a másiknak is hasonló lehetőségei voltak, csak mondjuk lusta volt, akkor sztem már mrgteheted, hogy beszólsz neki pl.
De az, hogy a szüleid azt mondják, hogy ne barátkozz "csórókkal", az számomra érthetetlen...A barátság nem a pénzen alapszik, és mondom ezt egy olyan osztály tagjaként, ahol anyagilag elég nagy a széthúzás, de mióta megjött az eszünk, egy szó nem esik az anyagiakról. Felnőtt embereknek hogy lehet ennyi eszük....Sajnállak és igyekezz nem követni a szüleid pédáját( ebben a témában).
15/f
Nem, egyáltalán nem. Nekem anyukám éppenséggel, hogy sajnálja azokat, akik nálunk szegényebbek, és mindig mondja, hogy adjak nekik valamit vagy beszélgessek velük, stb...:))
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!