Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiam ossze jott a lanyommal...

Fiam ossze jott a lanyommal mit tehetek?

Figyelt kérdés

Fiam 16 eves es mit ad isten a szomszed lanyra vetett szemet aki nem sokara tolti a 16 ot. Az anyukajaval neha neha osszejartunk, szegyenlem hogy csaltam a felesegemet :/

Igy fogant meg a lanyom..

Nem tudjuk mit tegyunk! A szoszed no akkoriban nehez idoszakot toltott a ferjevel, de azota is egyutt vannak.

Ha felesegem megtudja az igazat biztosan ki fog dobni.

De a gyerekek nem lehetnek egyutt mert testverek.

Segitsetek ! Mit tegyek

tegnap 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Koltozzetek el... amúgy jó nagy hülye aki a szomszéddal jön össze 😅
tegnap 22:53
 2/16 A kérdező kommentje:

Mit mondjak a felesegemnek es a gyereknek miert kell elkoltozni? A haz orokseg, felesegem oroksege. Szivugye a haz.

Tenyleg tanacstalan vagyok. Azt se szeretnem ha szexelnenek..

tegnap 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem kamu, muszáj leszel beismerni a tetteidet. Ez legfőképp a gyerekek érdeke, remélem te is sejted miért. De ez annyira abszurd
tegnap 23:05
 4/16 A kérdező kommentje:
De ez valos, es szegyenlem a tetteimet. Azt hittem siman el tudjuk felejteni. Mind a ketten ezt hittuk, most mostoha a sors mert 2 csalad elete megy tonkre plusz 1 " kapcsolat" a gyerekek kozott a mi hulyesegunk miatt.
tegnap 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Egyrészt szerintem kamu. Másrészt 100%, hogy tiéd a lány? Aki a férjét képes megcsalni azt képes arra is, hogy a szeretőjének ezt hazudja pl. anyagi érdekből pl. vagy hogy később is legyen még szex. Az, hogy rosszban voltak a férjével nem jelenti, hogy nem szexeltek. Amúgy a gyerekek lehetnek együtt, csak gyerekük ne szülessen, és erre normál esetben 16 évesen kicsi az esély, meg arra is, hogy együtt maradnak és összeházasodnak. Ha tiltod őket az csak olaj a tűzre.
tegnap 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
Csak feltestverek. Ma mar unokatesok is dugvanyozhatnak, akkor ok miert ne? Hagyd a francba... ha gyerek lesz, akkor meg menjenek abortusra.
tegnap 23:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Fiamnak sikerult mar egy nem kivant terhesseget osszehoznia 1 eve. Felelotlen.

Bar hivatalosan nem bizonyitott.. de eleg ranezni a kislanyra.

tegnap 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Baaaaazzzzzz. Hát ez hatalmas sztori. Első körben én csináltatnék titokban egy DNS tesztet. Lány anyukája hajat, fogkefét, bármit le tud adni anélkül, hogy megtudná a lány(otok). Ha tényleg a lányod, akkor sajnos be kell vallani. Jobb ötletem nincs.
tegnap 23:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltunk hogy ossze kellene vesziteni a gyerekeket. De hogyan?
tegnap 23:22
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Hát öregem erre Hollywood lecsapna...

És miért nem húztál gumit ebbe a bűnös lègyottba???

És a férj meg rajtatok kívül mindenki úgy tudja,hogy az övé a kislány,a kislány meg mindenki úgy,hogy ő az apja?

Hát összehoznotok ezt könnyebb volt mint nekem megfogalmazni...🙈

DNS-t a kislánytól titokban hátha a hölgy mással is ilyen jószívű volt és nem a tiéd....

tegnap 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!