Mit csináljak a nevelt lányommal?
Magyarázd el neki, hogy Ő már 16 éves, szinte felnőtt nő, és nem ildomos, hogy összebújjatok, és együtt aludjatok. Neked kellemetlen.(már ha tényleg az...) De azért azt is mondd el neki, hogy szereted, és kéne beszéljen az anyjával, meg kéne oldani a problémákat.
Én ugyan már 37 vagyok, de tisztán emlékszem, hogy nekem is volt 15-16 évesen egy ilyen időszakom, hogy szinte mindegy volt milyen férfi, de próbálgattam magam, és az bizony szexuális jellegű szárnypróbálgatás volt, nem komoly, és nem is volt semmi, de akkor is...Persze lehet hogy a Te nevelt lányodnak nem ilyen jellegű a bújása, ezt Te érzed...csak írom, hogy van a lányoknál ilyen.
Amúgy az anyja mit szól hozzá?
engem nem igen zavar csak szokatlan ez a viselkedése,
az anyját nem érdekli hogy mivan, eggyik este a nappaliban vele aludtam :) olyan aranyos volt :D
a 37 éves vagyok:
Jaaa, hát ha 2 éves kora óta Te neveled, és úgy olvasom, hogy gyakorlatilag csakis Te, akkor Ő téged az édesapjaként kezel, akkor ez csak tényleg apa-lánya bújás!!!! De ha szokatlan tőle ez a fajta viselkedés, akkor azért kérdezd meg egy nyugis pillanatban, hogy nem történt-e vmi, mert 16 évesen ez furi tényleg...olyan mintha nem érezné magát biztonságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!