Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a nevelt lányommal?

Mit csináljak a nevelt lányommal?

Figyelt kérdés
egyfolytában velem akar aludni, nincs egy perc nyugtom se tőle, nem hagy tv-t nézni se akkor is bújik, nem tudok mint kezdeni vele, 16 éves lány
2011. ápr. 2. 21:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
szokatlan ez a viselkedése, eddig nem volt ilyen, azóta ilyen amióta az anyjával összeveszett
2011. ápr. 2. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor érthető. összeveszett az anyjával, és szeretetre van szüksége. ne fordulj el tőle, rosszul fog esni neki
2011. ápr. 2. 21:24
 3/14 A kérdező kommentje:
lassan már 1 hónapja veszett össze az anyjával
2011. ápr. 2. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Magyarázd el neki, hogy Ő már 16 éves, szinte felnőtt nő, és nem ildomos, hogy összebújjatok, és együtt aludjatok. Neked kellemetlen.(már ha tényleg az...) De azért azt is mondd el neki, hogy szereted, és kéne beszéljen az anyjával, meg kéne oldani a problémákat.

Én ugyan már 37 vagyok, de tisztán emlékszem, hogy nekem is volt 15-16 évesen egy ilyen időszakom, hogy szinte mindegy volt milyen férfi, de próbálgattam magam, és az bizony szexuális jellegű szárnypróbálgatás volt, nem komoly, és nem is volt semmi, de akkor is...Persze lehet hogy a Te nevelt lányodnak nem ilyen jellegű a bújása, ezt Te érzed...csak írom, hogy van a lányoknál ilyen.

Amúgy az anyja mit szól hozzá?

2011. ápr. 2. 21:43
 5/14 A kérdező kommentje:

engem nem igen zavar csak szokatlan ez a viselkedése,

az anyját nem érdekli hogy mivan, eggyik este a nappaliban vele aludtam :) olyan aranyos volt :D

2011. ápr. 2. 21:45
 6/14 A kérdező kommentje:
hirtelen az jutott az eszembe hogy lehet hogy így akarja kimutatni a szeretetét? az anyjával 14 éve vagyok együtt azaz 2 éves kora óta ismer, azóta jóformán csak én foglalkoztam vele, az anyja nem sokat törődött vele
2011. ápr. 2. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor érthető. :) Szeret téged. Először azt hittem hogy egy 5 éves kislányról van szó. :) De tudja hogy csak mostoha apa vagy?
2011. ápr. 2. 22:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyja nem foglalkozik vele csak te, akkor ne csodálkozz, ha ragaszkodik hozzád. Így mutatja ki a szeretetét irántad. Inkább örülj ennek!
2011. ápr. 3. 06:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

a 37 éves vagyok:

Jaaa, hát ha 2 éves kora óta Te neveled, és úgy olvasom, hogy gyakorlatilag csakis Te, akkor Ő téged az édesapjaként kezel, akkor ez csak tényleg apa-lánya bújás!!!! De ha szokatlan tőle ez a fajta viselkedés, akkor azért kérdezd meg egy nyugis pillanatban, hogy nem történt-e vmi, mert 16 évesen ez furi tényleg...olyan mintha nem érezné magát biztonságban...

2011. ápr. 3. 07:52
 10/14 A kérdező kommentje:
tudja hogy nem az édesapja vagyok, el lett neki mondva még régebben
2011. ápr. 3. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!