Miért tudja ennyire felcseszni az agyamat? (kicsit hosszú! )
6.-os vagyok,és van egy osztálytársam,akik eléggé gazdagok.Van külön takarítónőjük,3 kocsijuk,legújabb technikai cuccok(TV,számítógép stb.).Na,és olyanokat csinálnak(a családjával),hogy például iskola időben(!!!) muszály nyaralni egy hetet Jordániában,mert nyáron nem tudtak elmenni.És ami még durva,hogy ő kitalálta,hogy még kivesz 1 hét szabadságot!Meg nemrég síelni is elmentek,szintén suli időben.És a videójátékokat mindig csak boltban veszi,nem akarja letölteni,mert az "veszélyes a gépre".Én egy csomó játékot netről szedek le azt még él a gépem.A lényeg,hogy ezen néha annyira felcseszem az agyam,hogy ő ide-oda megy,van 3 autójuk,nem kell takarítaniuk,a többi átlagember meg megdöglik a munkában!Miért idegesít ez engem ennyire?Valaki mondja meg légyszíves!
12/F
Egyet kéne csak megértened.AZÉRT MERT NEKIK VAN,ATTÓL MÉG NEKTEK NEM LESZ KEVESEBB,
Ergo,miért fáj,hogy nekik ennyi mindenük van?Nem tőled vették el....
mert irigykedsz, es szeretned hogy ha te elhetnel ugy mint o.
gondolom akkor nem zavarna annyira ha egy evben negyszer mennel nyaralni ha rolad van szo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!