Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tudja ennyire felcseszni...

Miért tudja ennyire felcseszni az agyamat? (kicsit hosszú! )

Figyelt kérdés

6.-os vagyok,és van egy osztálytársam,akik eléggé gazdagok.Van külön takarítónőjük,3 kocsijuk,legújabb technikai cuccok(TV,számítógép stb.).Na,és olyanokat csinálnak(a családjával),hogy például iskola időben(!!!) muszály nyaralni egy hetet Jordániában,mert nyáron nem tudtak elmenni.És ami még durva,hogy ő kitalálta,hogy még kivesz 1 hét szabadságot!Meg nemrég síelni is elmentek,szintén suli időben.És a videójátékokat mindig csak boltban veszi,nem akarja letölteni,mert az "veszélyes a gépre".Én egy csomó játékot netről szedek le azt még él a gépem.A lényeg,hogy ezen néha annyira felcseszem az agyam,hogy ő ide-oda megy,van 3 autójuk,nem kell takarítaniuk,a többi átlagember meg megdöglik a munkában!Miért idegesít ez engem ennyire?Valaki mondja meg légyszíves!

12/F

2011. ápr. 1. 20:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egyet kéne csak megértened.AZÉRT MERT NEKIK VAN,ATTÓL MÉG NEKTEK NEM LESZ KEVESEBB,

Ergo,miért fáj,hogy nekik ennyi mindenük van?Nem tőled vették el....

2011. ápr. 18. 12:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Magyarul:Neked semmivel sem lenne több,ha ők nem lennének gazdagok.De ez ne fájjon.Tanuljál sokat,járjál ki minél több sulit,hogy te is majd felnőtt fejjel,ugyanezt megvehesd a családodnak.Ezzel foglalkozzál inkább,ne irígykedj,totál felesleges.
2011. ápr. 18. 13:01
 23/23 jujube válasza:

mert irigykedsz, es szeretned hogy ha te elhetnel ugy mint o.

gondolom akkor nem zavarna annyira ha egy evben negyszer mennel nyaralni ha rolad van szo..

2011. ápr. 26. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!