Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tudja ennyire felcseszni...

Miért tudja ennyire felcseszni az agyamat? (kicsit hosszú! )

Figyelt kérdés

6.-os vagyok,és van egy osztálytársam,akik eléggé gazdagok.Van külön takarítónőjük,3 kocsijuk,legújabb technikai cuccok(TV,számítógép stb.).Na,és olyanokat csinálnak(a családjával),hogy például iskola időben(!!!) muszály nyaralni egy hetet Jordániában,mert nyáron nem tudtak elmenni.És ami még durva,hogy ő kitalálta,hogy még kivesz 1 hét szabadságot!Meg nemrég síelni is elmentek,szintén suli időben.És a videójátékokat mindig csak boltban veszi,nem akarja letölteni,mert az "veszélyes a gépre".Én egy csomó játékot netről szedek le azt még él a gépem.A lényeg,hogy ezen néha annyira felcseszem az agyam,hogy ő ide-oda megy,van 3 autójuk,nem kell takarítaniuk,a többi átlagember meg megdöglik a munkában!Miért idegesít ez engem ennyire?Valaki mondja meg légyszíves!

12/F

2011. ápr. 1. 20:45
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Előző vagyok.

csak az utazással kapcsolatban: én sokat utaztam gyerek koromban és most elárulom neked, hogy az akadémiai fejlődésemet nem hátráltatta ez egyáltalán, inkább segítette. Semmi baj nincsen azzal ha lemaradsz egy matek dogáról. Ha van eszed akkor is meg lesz a diplomád.

2011. ápr. 1. 21:41
 12/23 anonim ***** válasza:

Drágám, én nem értelek téged :)

Neked mért rossz az, hogy van 3 kocsijuk? Megtehetik, na és? én iylenkor inkább örülök annak, hogy Magyarországon vannak még akik iylen jól élnek. iskolaidőben megy nyaralni? Miylen édes ahogy így aggódsz, azért, hogy lemarad a tananyagról.:) De, nem hinném, hogy évi 1-2 hét ennyire bepótolhatatlan lenne (én már idén kb. 2-3hetet összelógtam, és nem maradtam le semmiről sem :O). Figyelj, ha nem lenne annyi "idióta" aki becsületesen megvesz 1 játékot/filmet/cd-t akkor valószínűleg te sem tudnál egyet se mletölteni, mert nem készítenének. Ez ennyire egyszerű. Nincs vevő= nincs pénz= nincs újabb termék. Sűt belőled az irigység.

Gondolj abba bele, hogy téged hány ember utálhatna azért, mert jobb sorod van mint nekik. Hány ember utálhatna réged ismeretlenül. Képzeld csak el, hogy miylen érzés ha utálnak ezért.

2011. ápr. 1. 22:05
 13/23 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

21:31 "Szerintem az életkorodból adódó általános düh beszél belőled."

Nem biztos, hogy csak életkor. Vannak akik felnőttként is ilyenek. Egyszer egy ismerőssel mentünk végig Budán. Az illető egyébként nem kőgazdag, de az átlagnál jobban kereső, családos, egészséges, szép gyerekekkel, beosztva élő, de jut sportra, szórakozásra, évente egyszer külföldi útra.

Erre megszólal: Nézd azt a sok r..ohadékot.

Mondom: kiket???

Hát ezeket. Nézd meg ezek a g..ik milyen házakban laknak... nézd azt a ...***..-t azzal a böhöm nagy autóval.

Én: Na és????

De néééézd milyen r..dékok, hogy d.ögölnének meg mind.

És ezt mantrázta egész végig az úton és majd szétrobbant a feje az idegességtől. Nekem meg attól, hogy őt kell hallgatnom.

Szóval ott a szép, nyugodt élete, de ahelyett hogy boldogan szórakozna, azon görcsöl, hogy neki csak egy középkategóriás kocsija van, csak egy átlagos lakása hitel nélkül..

2011. ápr. 1. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:

azé b*szod fel az agyad rajta mer titkon te is ilyesfajta egyén akarsz lenni de nem lehetsz mert nem olyan helyen vagy ahol ez megengedhető.

am meg csórikám ráb*szik a nagybetűsben mert ott nem lesz se anyu se apu de még takarító sem oszt egyedül elmerenghet majd magában arról hogy ez csak a gyerekkorában volt jó de most így semmi nélkül má rossz.

2011. ápr. 1. 22:41
 15/23 anonim ***** válasza:
egyszerűen irigy vagy rá. nem tudja és nem is fogja eltitkolni, hogy hová megy nyaralni, illetve ha átmész hozzá muszáj látnod a számítógépét, mert nem fogja eldugni. nekem is van ilyen osztálytársam, más miatt is rühellem, de amikor náluk voltam nekem is rosszul esett,de nincs mit tenni. ha alegjobb barátod, ez nem fog az utatokba állni. esetleg próbálj meg örülni neki! pl. ha tudod hogy elmegy nyaralni, kérd meg hogy hozzon neked képeslapot, vagy ha átmész hozzá, örülj neki, élvezd ki a lehetőséget, hogy kényelmes a kanapéjuk, vagy hogy korlátlan mennyiségben lehet a drága svájci csokit majszolni, vagy hogy kipróbálhatod a számítógépes játékait!
2011. ápr. 1. 23:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is sokszor irigyeltem a jobban keresőket, a jobban élőket, a saját anyagi helyzetemet meg reménytelennek tartottam. Aztán egyetem elején megismerkedtem a mostani legjobb haverommal, aki általában ilyen havi 25-30 000-ből él meg albérletben. (Ahol 20-22 a bérleti díj és a rezsi havonta.) Vagyis marad 3-5 000 forint pénze havonta, ami ugye normális kajára sem feltétlen elég. Egyéb kiadásokra meg aztán semennyire. Emellett, ha otthon van, akkor meló van a kertben de rendesen. Én meg realizáltam, hogy basszus, kettőnk közül én vagyok a "gazdag" gyerek, aki nem csinál semmit. Azóta nem nyafogok hülyeségeken, és örülök annak, amink van. Jó lenne, ha anyámat is át tudnám állítani erre a gondolkodásmódra: ő folyton azt hajtogatja, hogy mennyire szegények vagyunk, szarul keres (ami mondjuk foglalkozásához viszonyítva igaz is) és aki esetleg egy drágább kocsival jár vagy - hozzánk képest - luxuskörülmények közt él, az mindjárt "lop, csal, hazudik, becsülettel biztos nem keresne ennyit".
2011. ápr. 2. 09:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Irigy vagy,és ha az a személy nem vág fel vele ,akkor még bunko is(te) ,mert igaz ami igaz semmi közöd,hogy mit csinál a pénzével,vagy a szüleiével. Ők is megdolgoznak érte,maximum szerencsés munka...

Én sem vagyok gazdag,de sokkal jobb az átlagnál.És tudod? Soha az életemben nem akarok gazdag lenni.Mert igaz barátokat akarok,olyan életet amit megbecsülök,benne a munkámmal,mert igenis jó érzés ha megdolgozol valamiért. Az a személy soha nem fogja ezeket megérteni,és a barátai se mindig igaziak,mert ilyenek az emberek....

13l

2011. ápr. 2. 10:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek megsérteni kedves kérdező de egy irigy dög vagy!Jöhet a lepontozás,de miért nem elég neked az,amid van?Mi még a családdal a Balatonra sem jutottunk le soha,de mégis élünk,te pedig voltál már Franciaországban,Balcsin,és mégsem vagy elégedett azzal amid van.Ha Jordániába mennek nyaralni,akkor hadd menjenek,megtehetik.Nem kell irigykedni,az ő szülei is biztosan megdolgoznak a pénzért.De ma már a magyarok többsége sajnos ilyen bunkó:"ha nekünk sincs,akkor másoknak se legyen..." és ez az irigység...sajnálatraméltó..-.-"

és mégis panaszkodsz,de van interneted,áramod,számítógéped,és ha már netre van pénzed,gondolom kajára is,szóval nem éhezel!Annyi gyerek van a világon,akiknek még a fele sem jut...és az ilyenek mint te irigykednek...panaszkodnak...

14/L

2011. ápr. 2. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:

És remélem azért nem úgy panaszkodsz hogy Jordániába mennek hogy még rokonuk vagy ismerősük is él ott.Ugyanis képzeld mi is suliidőben fogunk külföldre utazni, mert akkor van holdújév és szeretnénk a családdal tölteni(apukám az elmúlt 27 év alatt 4szer volt kinn a rokonainál holdújévkor egyszer(az ott a legnagyobb ünnep).Ha nem azért mennek akkor is próbáld meg elfogadni, hogy ők így látják jónak, most mennek.

14L(nem az előző)

2011. ápr. 2. 18:45
 20/23 anonim ***** válasza:

muszáJ és nem muszáLY.

Na de most komolyan.Ha a helyében lennél te nem akarnál eredeti videójátékokat venni,1 hetet lazítani Jordániában stb...?;) Irigy vagy rá,ez van elkell fogadni,hogy vannak gazdag emberek,nyilván nem sz*rták ők sem a pénzt,a szülei gondolom megdolgoztak érte egykor.[vagy örökölték,amiről szintén nem tehetnek...]

2011. ápr. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!