Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért ilyen? (kérdésem és...

Mért ilyen? (kérdésem és válaszod)

Figyelt kérdés

van egy barátnőm aki a volt osztálytársam.Egyik nap szomorú hírt közöltek vele.volt velünk 2 fiú akik közül egyiknek elmondta a másiknak pedig én mondtam el facebook-on.a srác visszamondta a barátnőmnek hogy én mondtam neki meg P(legyen a srác P) nagyon sajnálja.Ebből az kerekedett ha nincs ott egy másik barátnőm akkor (legyen az 1. barátnőm K) K megver.De most nem értem mért akart megverni mikor nem tettem semmi rosszat.elmondtam valamit P-nek és az akkora baj?amúgy nem a családtagjával hanem a kutyájával történt. de nem olyan dolog hogy ez egy olyan nagy titok mint pl a Coca Cola receptje..

amúgy én is lehetnék ilyen mert egy csajnak "véletlen" elmondta azt hogy kivel jártam ovodába.mikor ez tényleg titok lett volna de az övé nem.

2011. márc. 31. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem nagyon értem.. szóval akkor elmondtad azt a dolgot amit a barátnőd neked mondott egy fiúnak? ÉS most a lány meg akar verni?
2011. márc. 31. 18:33
 2/13 anonim válasza:
van ilyen...velem is volt...:s
2011. márc. 31. 18:33
 3/13 anonim válasza:
szall akkor megakar verni de ah barátnőd akk nem tenné:S
2011. márc. 31. 18:34
 4/13 A kérdező kommentje:
a barátnőm azt képzeli hogy én utálom mert mielőtt elment volna az osztályunkból mindig azt mondta hogy nem foglalkozok vele mikor ez nem is így volt...
2011. ápr. 1. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
de mi a kérdésed babám?
2011. ápr. 2. 14:20
 6/13 A kérdező kommentje:

1.hogy mért kell ezt csinálnia?

2.most mér baj ha elmondom valakinek?nem kötötte a lelkemre hogy senkinek nem mondhatom el

2011. ápr. 2. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:

1.mert egy hülye kis ribi

2.idióta a hülye kisgyerek

2011. ápr. 3. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:

bocsi,2-es még 1-eshez tartozott :D

2.elmondhatod nyugi nem csináltál smi rosszat

2011. ápr. 3. 15:20
 9/13 A kérdező kommentje:
hát ez az hogy nem csináltam semmi rosszat.szal nem értem a csajt..
2011. ápr. 3. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:
egy ilyen csaj nem is a barátod...keress egy igazit
2011. ápr. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!