Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok a legkisebb az...

Én vagyok a legkisebb az osztályból, nem lesz később ciki?

Figyelt kérdés
Nálunk kötelező a zuhanyzás tesi után minden fiúnak,így láttam,h én vagyok a legkisebb:--. Tudom h nem lehet ez ellen tenni semmit,de érdekelne,h később nem lesz-e ciki,akár lányok előtt,akár ha bekerülnék az ifi csapatba(mert focizok) és ott elég sok a bunkó. 14,5F
2011. márc. 31. 15:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát az utolsót megint nemértem XD de a többieknek köszönöm
2011. ápr. 2. 18:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés: hogy értette azt az egyik válaszoló h nem csak a pöcköt lehet használni szex közben?
2011. ápr. 2. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a méret már csak azért sem számít mert a jó szex nem csak a töff-töff-ből áll. Erre viszont még ráérsz rájönni. Azért írtam hogy megnyugodj, ha még ténylegesen kicsi is, akkor is képes vagy örömet szerezni másnak.
2011. ápr. 3. 10:38
 14/16 A kérdező kommentje:
értem,am nem hiszem h kicsi lenne,mert 16cm,csak lankadtan kisebb,mint a többieké
2011. ápr. 4. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyugi, fogsz még nőni magasságban és péniszméretben is. Különben meg azt mondják, hogy akinek nyugalmi állapotban kicsinek látszik a f*rka, megmerevedve igencsak nagy. Szóval ne aggódj! :) Ha a többiek bunkóznak, sz*rd le őket! Az igazán normális lányt pedig nem a fütyid mérete fogja érdekelni, hanem az, hogy szereted-e...emiatt ne legyenek kétségeid!!! Ha jóban vagy Apáddal, ne szégyellj vele erről beszélni, de ha van bátyád vagy egy megbízható haverod, vele is beszélhetsz ilyen kérdésekről. Az én Párom f*rka sem túl nagy, mégis ő az első olyan férfi az életemben, akivel tudom élvezni a szexet. Volt már kimondottan nagy péniszű palim is, de az ágyban egy nagy nulla volt!!! Tehát nem a méret a lényeg. :)))

25/L

2011. ápr. 6. 19:52
 16/16 anonim válasza:

Hali!

Tuti, hogy nőni fogsz még, én se vagyok egy törpe (de majdnem xD) csupán 167 centi, de bízok benne hogy 20 ig megleszek 170 fölött.

Továbbá nagy fehérjebeviteltől, nyujtógyakorlatoktól, sportoktól és sok alvástól (kb napi 9 óra) jobban fogsz nőni.

+ Kis ember nagy bottal jár xD

2011. máj. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!