Én vagyok a legkisebb az osztályból, nem lesz később ciki?
Nyugi, fogsz még nőni magasságban és péniszméretben is. Különben meg azt mondják, hogy akinek nyugalmi állapotban kicsinek látszik a f*rka, megmerevedve igencsak nagy. Szóval ne aggódj! :) Ha a többiek bunkóznak, sz*rd le őket! Az igazán normális lányt pedig nem a fütyid mérete fogja érdekelni, hanem az, hogy szereted-e...emiatt ne legyenek kétségeid!!! Ha jóban vagy Apáddal, ne szégyellj vele erről beszélni, de ha van bátyád vagy egy megbízható haverod, vele is beszélhetsz ilyen kérdésekről. Az én Párom f*rka sem túl nagy, mégis ő az első olyan férfi az életemben, akivel tudom élvezni a szexet. Volt már kimondottan nagy péniszű palim is, de az ágyban egy nagy nulla volt!!! Tehát nem a méret a lényeg. :)))
25/L
Hali!
Tuti, hogy nőni fogsz még, én se vagyok egy törpe (de majdnem xD) csupán 167 centi, de bízok benne hogy 20 ig megleszek 170 fölött.
Továbbá nagy fehérjebeviteltől, nyujtógyakorlatoktól, sportoktól és sok alvástól (kb napi 9 óra) jobban fogsz nőni.
+ Kis ember nagy bottal jár xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!